Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sonifex AVN-DIO10 Dante - 3G/HD/SD-SDI Gömücü/Ayırıcı
Sonifex AVN-DIO10 Dante - 3G/HD/SD-SDI Gömücü/Ayırıcı
21.02.2020 10:50

Eski SDI donanımlarını Dante ağına bağlamanın en kolay yolu AVN-DIO10, aynı anda gömme (embedding) ve ayırma (de-embedding) için kullanılabiliyor. Bu basit tak-çalıştır tarzı ses/görüntü arabirimi, eski 3G/HD/SD-SDI cihazları Dante AoIP ses ağına bağlamak için kolay ve şık bir yöntem sağlıyor. 

AVN-DIO10 bir SDI sinyalini alıyor, 16 ses kanalını ayırıyor ve Dante Controller ile eşleştirerek Dante ağının 1-16 kanalları üzerine yerleştiriyor. Aynı anda Dante Controller üzerindeki aygıta eşleştirilmiş 16 giriş kanalını alıp SDI çıkışı üzerine yeniden gömüyor. 

Ünite üzerindeki anahtarlar Dante kanallarının her kanal çifti için SDI çıkışının üzerine gömülmesine imkan veriyor ve iki çalışma modu var; Insert Mode aktif iken seçilen her kanal çifti için mevcut SDI sesin üzerine yazarak gömmeye imkan veriyor. Insert Mode kapalı iken SDI üzerinde gelmekte olan tüm ses kanalları siliniyor ve ardından her kanal çifti için SDI çıkışının üzerine seçmeli gömmeye izin veriyor.

Gömmenin aktif olduğu her grup için bir Test Tone modu 1KHz, 2KHz, 3KHz ve 4KHz sinyallerin sırasıyla 1-4 kanallar üzerinden çıkışının yapılmasına imkan veriyor. Böylece Dante kaynaklar gerekmeden downstream SDI ses çıkışları test edilebiliyor. 

Ana ve ikincil portlar güç ve veri yedeklemesi için olmak üzere, cihaz enerjisini PoE (Power over Ethernet), Neutrik EtherCON konektörleri kullanarak alıyor. AVN-DIO10 en son Audinate Dante çip setlerini kullandığı için, AES67 ve Dante Domain Manager uyumlu. 

Ağ saatinin durumunu, SDI kilit durumlarını, AoIP Primary ve AoIP Secondary bağlantı durumlarını, PoE Primary güç ve PoE Secondary güç aktifliğini gösteren ön panel LED’leri var. 

Aygıt yazılım güncellemesi, durum bilgileri ve ağ ayarları için bir web arayüzü mevcut.

AVN-DIO10 bir kemer mandalı, omuz şerit askıları (şerit değil) ve bir masa altı montaj plakası ile birlikte teslim ediliyor. AVN-DIO10 ünitelerinden üç adedi 1U AVN-DIORK içinde rafa kurulabiliyor. 

Sonifex ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.