Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SWIT FLOW Kablosuz Görüntü Alıcı ve Vericiler
SWIT FLOW Kablosuz Görüntü Alıcı ve Vericiler
21.02.2020 13:41

SWIT’in yeni 3GSDI ve HDMI FLOW alıcı ve verici ürünlerinden FLOW500 150 metre, FLOW2000 600 metreye kadar mesafelerde sinyal gönderebiliyor ve alabiliyor. 5 GHz DFS uyumlu ürünler çiple şifreledikleri sinyalleri duvarların içinden güçlü biçimde geçirebiliyorlar.

Küçük boyutta hem SDI hem de HDMI arabirim

Verici ve alıcının aynı küçük boyuta sahip olduğu FLOW serisinde NP-F DV plakalar ve yüksek kazançlı antenler yer alıyor.

Çoklu yayın ve çift şifreleme

Bir adet verici 4 alıcıya güvenilir bir şekilde çoklu yayın yapabiliyor. Çekimleri korumak için eşleştiriliyor ve özel iletim protokolü ve AES128 ile iki kez şifreleniyor. 

Girişimsiz iletim

Kablosuz frekans tarayıcı ile sistem o anki ortama göre 5.1 ile 5.9 GHz arasında en iyi kablosuz kanala otomatik olarak geçerek, güvenilir ve girişimsiz bir iletimi garantiliyor. Kablosuz kanallar arasında manuel olarak da geçiş yapılabiliyor. OLED ekran görüntü formatını ve kablosuz sinyalin gücünü gösteriyor. Ürünler DFS (Dynamic Frequency Selection) destekli.

Duvarlardan güçlü sinyal geçişi

Duvarlardan güçlü sinyal geçiş performansı, görüntü iletimini normal 5 GHz kablosuz vericilerle karşılaştırıldığında veri kaybı ve bozulması olmadan görüntü iletimi sağlıyor.

Saat ayarı ve renk röprodüksiyonu

Kablosuz alınan sinyalin siyah düzeyi, sinyal gürültü ve renk röprodüksiyon kalitesini garantilemek için FLOW serisi kablosuz iletimde saat yeniden ayarlanıyor ve tam doğru renk röprodüksiyonu sağlanıyor. 

SWIT ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 328 15 15 numaralı telefondan Pil Merkezi’ni arayabilirsiniz.