Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Allen & Heath Çözümleri Lake Hills Kilisesinde
Allen & Heath Çözümleri Lake Hills Kilisesinde
21.02.2020 15:43

ABD’nin Teksas eyaletinin Austin kentindeki Lake Hills Kilisesi, Pazar günleri üç kez ibadet hizmeti, hafta içi çeşitli hizmetler ve her yıl çok sayıda özel etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İzleyici alanı (FoH), internet yayın akışı ve kayıtları mikslemek için CDM64 MixRack içeren bir Allen & Heath dLive C3500 Surface ile monitörler için altı adet ME-1 kişisel mikser kullanıyor. Bir IP8 uzaktan kumanda özel etkinliklerde yetenekleri arttırıyor ve bir SQ-7 dijital mikser kilisenin mobil ibadet ekibiyle birlikte seyahat ediyor. 

İlahi korosunun ve müzisyenlerinin şefi ve sistem mühendisi Roger Blevins şunları söyledi: “Ekip oldukça dikkat çekici. Daha deneyimli olan mühendisler sahneleri kullanarak sıkıştırmayı ve dengelemeyi (EQ) ayarlıyor, gecikmeyi veya yankıyı değiştiriyor, ve bunları farklı şarkılar, hatta bir şarkının farklı kısımları için bile yapıyorlar.” Blevins Peak Limiter 76, 16T ve Dyn8 Dynamic EQ ile klasik DEEP sıkıştırıcı emülasyonlarını tercih ediyor. “Ben bir nevi stüdyo kurduyum ve bu kalitede efektleri ve bu düzeyde otomasyonu gerçeğe dönüştürmek bence çılgınca.

Müzik grubunun üyeleri monitörlerini ayarlamak için ME-1 kişisel mikserler kullanıyorlar. Vokalistler kablosuz kulak içi kulaklıklarıyla miks yaparken iPad’lerini ve dLive OneMix uygulamasını kullanıyorlar. dLive kilisenin internet akış yayınına bir fader sonrası miks, çok kanallı kayıt kurulumuna ise diğer bir miks gönderiyor. Blevins sahnede 20 kişiye kadar kalabalık ve kanallar dahil 60 taneye kadar giriş kanalı içeren özel etkinlikler için IP8 üzerine seçtiği DCA’ları ve girişleri koyuyor. 

Blevins ekledi: “Genel olarak Allen & Heath ile deneyimimiz son derece olumlu. Ses kalitesinde ve şarkılar, hizmetler, mühendisler arasında tutarlılıkta dev bir ilerleme. Ve bu da bir ibadethane için gerçekten önemli.

Allen & Heath ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.