Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > PCBL TV İçeriğini Pacific’e ATEME ile Uydudan Yayınlayacak
PCBL TV İçeriğini Pacific’e ATEME ile Uydudan Yayınlayacak
20.04.2020 19:06

Uydudan açık yayın, kablo TV, DTH, IPTV ve OTT için görüntü dağıtım çözümleri firması ATEME, PCBL’e (Pacific Cooperation Broadcasting Limited) Kyrion DR5000 bütünleşik alıcı kod çözücü (IRD) sağladı. Yeni Zelanda hükümetinin bir girişimi olan PCBL, Pasifik bölgesindeki ücretsiz açık yayıncıların Yeni Zelanda kaynaklı içerikleri yeniden yayınlamalarını destekliyor ve yerel yapımları teşvik etmek için eğitim veriyor. 

PCBL kolay kurulumu, hızlı sinyal kilidi ve endüstride lider RF gücü nedenleriyle 52 adet DR5000 IRD satın aldı. Geleceğe dönük bir çözüm olan ve 25 adet uydudan sinyal alım (downlink) konumuna kurulacak ATEME IRD’ler, HEVC, 10 bit 4:2:2, SD, HD, UHD, MPEG2 ve H.264 destekli. Kyrion çözümü PCBL’e ve yerin yüzeyinin yaklaşık %20’sini kapsayan bölgesel çözüm ortaklarına benzersiz güvenilirlik ve görüntü kalitesi sunuyor. 

PCBL’in seçiminde ürünün kullanım kolaylığı ve güvenilirliği, ATEME’nin projenin kısa süreli tamamlanma süresine profesyonel yaklaşımı ve yeteneği etkili oldu. ATEME mevcut ve gelecek vizyonunun uygulanmasında PCBL gibi müşterilere yardımcı olabilen, dünya çapında güvenilir bir çözüm ortağı olarak tanınan bir şirket.