Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackmagic Atem Mini ve Mini Pro En Uygun Fiyatlarla Akratek Stoklarında
Blackmagic Atem Mini ve Mini Pro En Uygun Fiyatlarla Akratek Stoklarında
21.05.2020 15:25

4 adet HDMI girişi, 1 adet USB Type-C çıkışı ile kameralarınızı adeta bir Webcam gibi kullanabileceğiniz Atem Mini ile internet yayıncılığı artık çok daha kolay. Aynı zamanda HDMI çıkışı, profesyonel ses girişleri, Ethernet portu ile çok daha profesyonel yayınlar yapmanızı sağlayan Atem Mini üzerinde bulunan kontrol tuşları ile de ekonomik bir swicther olarak prodüksiyon sisteminizin vazgeçilmez bir üyesi olmayı hedefliyor. İçerisinde yayınlarınıza yaratıcılık katacak geçiş efektleri, ses mikseri, chromakey ve ücretsiz Atem Software Control yazılımını içeren Atem Mini size hem bir “capture card” hem bir görüntü ve ses mikseri hem de bir Youtube, Twitch, Facebook Live, Skype gibi platformlara çok kameralı canlı yayın yapabileceğiniz bir “stream” cihazı olarak hizmet etmektedir. 

Güncel bir modeli olarak çıkan Atem Mini Pro ise Atem Mini’deki tüm özellikleri ve fazlasını içerir. USB flaş disklere H.264 formatında kaydetmenin yanı sıra, Ethernet üzerinden YouTube Live ve bunun gibi platformlara doğrudan yayınlama özelliğine sahip oluyorsunuz. Ayrıca, 4 kamera, medya, ön izleme ve program, kayıt durumu, internet yayını ve ses ile, bir çoklu görüntü ekranı için çıkış da var.

Öne çıkan özellikleri;

  • USB Webcam çıkışı sayesinde kameranızı webcam gibi kullanabilme.
  • 4 adet HDMI giriş sayesinde farklı açılarda zengin yayın imkanı.
  • Reji için dahili butonlar ve kontroller.
  • USB flaş disklere H.264 formatında kaydetmenin yanı sıra, Ethernet üzerinden YouTube Live, Facebook, Skype, Twitch ve bunun gibi platformlara doğrudan yayınlama özelliği.
  • Profesyonel ses girişleri ile canlı yayını bir üst kaliteye taşıma imkanı.
  • Profesyonel miks ve reji için chromakey, geçiş efektleri, ses mikseri ve Atem Software Control yazılım desteği.

Blackmagic Atem Mini hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 291 22 30 numaralı telefondan ya da www.akratek.com adresinden Akratek Elektronik’e ulaşabilirsiniz.