Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Broadcast Pix Canlı İçerik Yapım ve Akış Çözümü StreamingPix
Broadcast Pix Canlı İçerik Yapım ve Akış Çözümü StreamingPix
21.05.2020 15:37

Broadcast Pix, eksiksiz bir canlı yapım ve internet akış çözümü StreamingPix’i kurulumu ve kullanımı kolay, ama ilgi çekici profesyonel içerik üretmeye yetecek kadar güçlü olacak şekilde tasarladı. 

İnternetten ses-görüntü yayın akışının düzeyini yükseltmek isteyen şirketler, akvaryumlar, hayvanat bahçeleri, ibadethaneler, kuruluşlar, etkinlikler, okullar ve üniversitelere yönelik StreamingPix, uygun bir fiyatla görüntü akışı yapmaya başlamak için gereken her şeye sahip.  

StreamingPix, yayıncıların neredeyse 20 yıldır kullandıkları, denenmiş ve test edilmiş çekim, yapım, otomasyon ve akış araçlarının aynılarının birçoğunu, kullanımı kolay arayüzler ve içeriğe şık ve profesyonel bir görünüm kazandıran klipler ve grafiklerle birlikte sunuyor.

Anahtar teslimi, bir çözüm olarak tasarlanan StreamingPix kolayca kurulabiliyor ve başlamaya hazır.

  • Bütünleşik uzaktan kumandalı bir RoboPix PTZ kamera
  • LAV mikrofon kullanılarak yüksek kaliteli ses yakalama
  • PowerPoint ve sosyal medyaya giriş yapmak için SDI, HDMI, IP ve NDI girişleri
  • Kullanıma hazır bir klip ve grafik kütüphanesi
  • İçeriği görsel olarak ilginç hale getirmek için medya tanıyan makrolar
  • Facebook Live, YouTube Live, Vimeo gibi popüler görüntü akış hizmetlerine ve Zoom, Skype, Go to Meeting gibi sanal toplantılara çoklu görüntü akışı
  • Tüm kontrollerin kullanımı kolay ve yapılandırılabilen bir yazılım arayüzüyle denetimi

Streaming Pix Ürün Müdürü Tony Mastantuono şunları söyledi: “StreamingPix özellikle son aylarda etkinlikleri ve içerikleri internette yayınlama isteğinin patlama yaptığını ve çoğu kuruluşun bugün piyasada bulunan sistemlerin gerektirdiği yayıncılık eğitiminden yoksun olduğunu gözlemlediğimiz için doğdu. Kullanıcıların uygun bir fiyat düzeyinde cazip görüntü akışları üretip yayınlayabilmek için daha kolay, erişilebilir bir yola ihtiyaçları var ve StreamingPix tam da bunları sağlıyor.

Broadcast Pix ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.