Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI SkyPanel S30-C Yumuşak Işık
ARRI SkyPanel S30-C Yumuşak Işık
22.04.2022 10:58

SkyPanel çeşitli boyutlarda modeller sunuyor: S30, S60, S120 ve S360. Orta boy model S60, 645x300 mm ışık açıklığına sahip ve uygulamaların çok büyük çoğunluğuna hitap ediyor. S120 ise S60’ın iki katı uzunlukta olmasına rağmen ağırlığı neredeyse aynı. Geniş ışık açıklığı yumuşak ışığı daha da iyileştiriyor. Daha küçük ve portatif S30, S60’ın yarısı kadar ağırlıkta ve hareket halindeki mobil uygulamalar için ideal. En geniş ve en parlak SkyPanel olan S360, S60’ın dört katı ışık çıkışı ve neredeyse altı katı açıklık boyutu sunuyor. S360 geniş alanları ayarlanabilen, yumuşak ışıkla aydınlatmak için ideal. S30 ve S60 modellerin tam renk ayarlı ve uzak fosfor çeşitleri var.

Diğer ayarlanabilen ışık kaynaklarından farklı olarak SkyPanel ışık çıkışından ödün vermiyor. SkyPanel yumuşak ve her yeri eşit dağılımlı bir ışık demeti içinde çok miktarda ışık çıkışı veriyor. Bir 1 KW tungsten yumuşak ışıktan ve 3 KW tungsten hava ışığından daha parlak olan SkyPanel S30, çoğu uygulama için yeterinden fazla bile ışık sunuyor. Aynı zamanda lamba kafası düşük ışık düzeylerinde güzel performans gösteriyor. Bu aralıkta aydınlatma ve renk, kullanıcılara geniş denetim sunuyor. 

Tüm ARRI ürünlerini bilinen yüksek standartlarıyla Almanya’da üretilen SkyPanel, sağlam malzemelerle uzun ömürlü kullanılacak yapıda üretiliyor ve elle, büyük özen gösterilerek monte ediliyor. Diğer özellikleri arasında mobil uygulamalar için pil girişi, ağ bağlantısı için LAN portu, aygıt yazılımı güncellemesi için USB-A portu var. 

İnce ayarla saniyeler içinde tam istenen renk

Tüm SkyPanel ‘C’ (Color) modelleri ince ayarlanabiliyor. Artı/eksi yeşil kontrolüyle CCT 2800 K ile 10.000 K arasında ayarlanabiliyor ve ton, doygunluk, RGBW miksi, dijital jeller, kaynak eşleştirme, CIE x, y koordinatlarıyla tüm renk gamına erişilebiliyor. Rec 2020 renk alanı içerisindeki renklerin %85’inden fazlası elde edilebildiği için, artık sette tam olarak istenen görünüm ve rengi yaratmak kolay.

Tamamen ince ayarlanabilir

SkyPanel S30-C piyasadaki en parlak yumuşak ışıklardan birisi. Tamamen ince ayarlanabilen LED ışık kaynaklarından genellikle yüksek çıkış beklenmez, ama SkyPanel ile ARRI ikisini bir araya getirmeyi başardı. SkyPanel tüm CCT aralığında muazzam ışık çıkışı veriyor. 

Yumuşak ve eşit dağılımlı ışık

Yumuşak ışıklar pürüzsüz ışık kaliteleri ve her noktaya eşit dağılan ışık demeti alanlarıyla biliniyorlar, SkyPanel’ler de öyle. Özenle seçilen ışık yayma panelleri, LED miks bölmesi ve geniş ışık açıklığı kombinasyonu, ışığın nesnelerin etrafını sarmasını sağlıyor, keskin gölgeleri ortadan kaldırıyor ve mükemmel bir makyaj ve güzellik ışığı oluşturuyor. Işık demeti alanı hem renk hem de yoğunluk açısından homojen. 

Üstün renk sunumu

ARRI LED beyaz ışık renk kalitesinde hep önde gitmiştir ve SkyPanel de bu standardı yansıtıyor. Cilt tonlarının doğal sunumu, doğru renk reprodüksiyonu ve hassas renk sıcaklık ayarları, SkyPanel’lerin mükemmelliği yakaladığı alanlar. Renk sunumu ister CRI (Color Rendering Index), ister CQS (Color Quality Scale) veya TLCI (Television Lighting Consistency Index) ile ölçülsün, SkyPanel çok iyi performans gösteriyor. 

Tek bir yumuşak, net gölge

SkyPanel 2.000 kalibre edilmiş kırmızı, yeşil, mavi ve beyaz LED’i tek bir homojen ışık demetli yumuşak ışık içerisine mükemmel miksliyor. Kusursuz ışık vermenin yanı sıra SkyPanel mükemmel gölgeler de sağlıyor. Gölgeler yumuşak olup, birden fazla kenar veya tuhaf renkler sergilemiyor; SkyPanel’i gölge sunumu için piyasadaki LED yumuşak ışıkların en iyilerinden biri haline getiriyor. 

Birden fazla denetim yolu

Üç basit düğme ile renk sıcaklığı, yeşil/macenta noktası, yoğunluk, ton ve doygunluk anında ayarlanabiliyor. Aygıtın üzerindeki kontrollerin yanı sıra SkyPanel’lerin ışık çıkışı DMX, RDM, Art-Net, sACN, 5-Pin XLR ve Ethernet yoluyla da denetlenebiliyor.

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.