Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LYNX Technik Yellobrik 12Gbit SDI/Fiber Alıcı-Verici
LYNX Technik Yellobrik 12Gbit SDI/Fiber Alıcı-Verici
26.07.2020 10:17

Modüler sinyal işleme arabirimleri firması LYNX Technik, fiber vericiler, alıcılar ve alıcı-vericiler serisine yeni bir yellobrik modülü ekledi. 

LYNX Technik yellobrik OBD 1410 bir yayın/AV tesisindeki donanım arasında veya 10 kilometreye kadar daha uzun mesafelerde fiber üzerinden sıkıştırmasız 12G SDI görüntü sinyallerinin gerçek zamanda  gönderilme ve alınma maliyetlerini düşürüyor. Görüntü sinyallerinin aynı anda gönderilmesi ve alınması için tekli ve çift yönlü bir fiber bağlantısı kullanan tesisler, pahalı ikili fiberli kablolama maliyetlerinden kaçınmak için bu modülden yararlanabiliyorlar. OBD 1410 sinyal iletimi için gereken fiber optik alıcı-verici sayısını azaltarak yer de kazandırıyor.   yellobrik OBD 1410 her türlü SDI sinyalinin saatini 12G’ye göre yeniden ayarlıyor ve iki fiber giriş kanalı birbirinden bağımsız olduğu için her kanal üzerinde farklı standartların, hızların ve formatların taşınmalarına imkan veriyor ve tüm bunlar tek bir fiber bağlantısı üzerinde gerçekleştiriliyor. Gönderim ve alım sırasında tüm SDI formatları otomatik olarak tespit ediliyor, bu sayede kullanıcı ayarı gerekmeden, “tak-çalıştır” tarzı bir araç seti elde ediliyor.  

Bir çift olarak (Type A ve Type B) satılan OBD 1410, 1270 mm 1330 mm dalga boyları kullanılan bir WDM kapalı döngü uygulaması için ideal alıcı-verici. 

 Küçük boyutlu ve yer kazandıran OBD 1410 modülleri ayrı ayrı monte edilen bağımsız çalışan aygıtlar olarak, ya da daha geniş bir 12G taşıma çözümü kurmak için 19 inç yellobrik kabin rafı tablaları ile birlikte kullanılabiliyor. 

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.