Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RED Türkiye Yetkili Satıcısı Akratek Elektronik
RED Türkiye Yetkili Satıcısı Akratek Elektronik
24.11.2020 10:53

Profesyonel dijital sinematografi kameraları üreticisi RED, Akratek Elektronik ile  Türkiye yetkili satış bayiliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında RED’in ürün ve teknolojilerinin Türkiye satış faaliyeti ve satış sonrası desteği Akratek tarafından sağlanacak.

Dünyada sinema - prodüksiyon sektöründe kabul görmüş ürünleri ve platformların standartlarını karşılayan RED kameraların yeni teknolojik özellikleri adından söz ettirip, Türkiye pazarında daha iyi bir noktaya gelmesi planlanıyor. Çok yakında Akratek Elektronik’in stoklarına girecek yeni KOMODO modeli ve diğer RED ürünleri için detaylı bilgi alabileceksiniz.  

Genç, pro-aktif, dinamik Akratek ekibiyle RED’in yenilikçi, inovatif değer önerisinin birleşiminin Türkiye’de hızlıca karşılığını bulması hedefleniyor.

RED ürünleri ve aksesuarları ile ilgili detaylı bilgi almak, gelişmelerden, RED kamera kullanıcısı olarak yeniliklerden, yapılması planlanan workshop ve promosyonlardan haberdar olmak için www.akratekstore.com üzerinden e-mail adreslerinizi kaydedebilirsiniz.

RED ürünleri ile ilgili ön sipariş vermek için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Akratek Elektronik’i arayabilir ya da info@akratek.com adresine mail atabilirsiniz.