Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Roland P-20HD Hızlı Görüntü Tekrar Oynatıcı
Roland P-20HD Hızlı Görüntü Tekrar Oynatıcı
21.12.2020 13:28

Profesyonel ses, görüntü ve elektronik müzik aletleri donanımı üreticisi Roland, her türlü canlı yapım kurulumuna görüntüleri profesyonel ve çok hızlı şekilde tekrar oynatma imkânı veren uygun maliyetli P-20HD Video Instant Replayer donanım çözümünü sunuyor. Kolay çalışma imkânı sunan ve çoğu Roland A/V anahtarlama aygıtlarıyla, HDMI kaydedici kameralarla ve kameralarla kesintisiz bütünleşen P-20HD, okul sporları, antrenörler, eğitmenler ve Esports için günlük görüntü yapımlarında dönüşüm yaratıyor. 

Günümüz izleyicileri bir spor etkinliğini canlı veya bir internet yayın akışı üzerinde seyrederlerken, profesyonel takımları televizyon yayınında seyrederken gördükleri yayın değerlerinin aynısını bekliyorlar. P-20HD ile artık yerel yapımlara anında tekrar oynatımın büyüsünü eklemek çok kolay. Tek bir operatör sezgisel kontrolleri ve bütünleşik renkli LCD ekranı kullanarak bir internet akış sinyali veya etkinlik mekânındaki canlı etkinlik ekranları üzerinde ya da tek seferde ikisinde de olayın tekrar gösterimlerini sıraya koyarak taraftarlara önemli anları yeniden gösterebiliyor.

P-20HD yaygın olarak satılan ve taşınması, dosya aktarılması kolay olan yüksek kapasiteli SD kartlara doğrudan kayıt yapıyor. Olaylar ileri veya geri yönde, ağır çekimle yeniden oynatılabiliyor, kare kare ilerlenebiliyor, ya da ayrıntılı inceleme için dondurulabiliyor. Bu tekrar oynatımlar sırasında maç arka planda kesintisiz olarak kaydedilmeye devam ediliyor, böylece olayda hiç boşluk olmuyor. 

Aktif katılımlı, başarılı bir deneyim için P-20HD panelinde bir dizi özel amaçlı donanım kontrolleri var. Aktarım butonları arasında play, pause, forward, rewind, mark in ve mark out var. Optik kodlayıcılı bir jog/shuttle tekerleği, tekrar oynatım ve kurgu amacıyla kliplerde dolaşım için hassas, akıcı kontrol sağlarken, T-bar doğrudan oynatım hızını ayarlıyor. Speed Range (hız aralığı) işlevinin sunduğu ultra ince kontrol, kısa olayların ve çekişmeli maçların üzerinde odaklanmak için ideal.

P-20HD, üzerindeki renkli ekran ile iş akışlarını gerçek zamanda yönetmeyi ve yürütmeyi kolaylaştırıyor. Kayıt görüntüsünde bu ekran o anki görüntü girişini ve kayıt süresi, kalan bellek alanı, kalan zaman gibi önemli SD kart bilgilerini gösteriyor. Oynatım görüntüsünde ise kullanıcılar canlı tekrar oynatım veya daha sonra derlemek için tüm görüntü kliplerinin kırpılmış ön izlemelerini görüntüleyebiliyorlar. 

Etkinlik bittikten sonra medya oynatma listesi oluşturucusu klipleri, üzerinde çalışılmış profesyonel görüntüler içerisine toplayabilmeyi mümkün kılarak, kullanıcılara bir maçın en iyi anlarını sosyal medyada paylaşıp kutlama; antrenman ve eğitim oturumlarını değerlendirme için antrenörlere ve oyunculara dağıtma imkânı veriyor. 

P-20HD kendi başına, ya da herhangi bir Roland anahtarlama donanımının yukarı ve aşağı yönde akışı için kullanılabiliyor. Kullanıcılar HDMI yoluyla iki adet görüntü kaynağını bağlayabiliyor, ve tekrar oynatımın kaydı için bunların arasında geçiş veya birleştirme yapabiliyorlar. Her iki HDMI girişindeki dahili ölçeklendiriciler, hemen her kaynakla sorunsuz bağlantı sağlıyor.  

P-20HDbugün en çok istenen hızlı tekrar oynatma özelliklerine hazır. Gelecekteki aygıt yazılımı güncellemeleriyle Roland, bilgi notları ekleme, RS-232/LAN desteği, harici pedal kontrolü, dosya alımı/dışa aktarımı, multimedya oynatma gibi ek yetenekler için bir yol haritasına sahip. 

Roland ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.