Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TSL MPA1 Ses Monitör Serisine IP Uzmanlığı Getiriyor
TSL MPA1 Ses Monitör Serisine IP Uzmanlığı Getiriyor
20.12.2020 17:24

TSL Products’ın başlangıç düzeyindeki MPA1 ses monitörleri en sonuncusu olan MPA1-SOLO-IP, IP’ye sorunsuz geçişe yardımcı olarak, rekabetçi bir fiyatla en zorlu ortamlarda bile stressiz çalışma ve kolay kullanım sağlıyor. MPA1-SOLO-IP, en çok satan MPA1-SOLO-SDI ile aynı özellikleri, 16 adet ses kanalının hızla takip edilmesine imkan veren “sürükle-duy” işlevleriyle beraber sunuyor. Görüntü kaynakları, ödün vermeden geleceğe uygunluk için yedekli SDI ve IP ağlar üzerinde izleme avantajıyla görüntülenebiliyor. 

Yapımların giderek karmaşıklaşması ve IP’ye geçişler gelişmemiş yerlerin ötesine genişlemesiyle, tesisler sıklıkla çok sayıda sinyal ve altyapı üzerinde ses takibine gereksinim duyuyorlar. TSL’in dünyaca bilinen IP uzmanlığından yararlanan yeni MPA1-SOLO-IP, uygun maliyetli yedekli ST-2022-6 ve ST-2110 ses ve görüntü takibi amacıyla IP bağlantısı için 2 adet Embrionix SFP modülüne ana makine işlevi görebiliyor. Tasarım yaklaşımını MPA1-SOLO-SDI’dan alan TSL MPA1-SOLO-IP, BNC yoluyla SDI, AES, analog kaynak izlemeyi; SFP+ port bağlantısıyla ise fiber optik izlemeyi desteklerken, küçük boyutlu ve hafif bir kurulum için bütün MPA1 ses monitörlerinde bulunan 100mm derinliği koruyor. 

Kabin rafı montajlı bir IP tabanlı ses monitörü olarak piyasadaki en küçük boyuta sahip MPA1 serisi, hızlı ses kalite kontrolü gereken en küçük ve dar alanlı ortamların bile taleplerini karşılamak için tasarlandı. TSL’in MPA1 üniteleri, ses mikserinin çıkışlarını duymak ve sinyallerin teknik takibini yapmak için stüdyo denetim odalarında, OB tırlarında ve uçuş paketlerinde yaygın olarak kullanılıyor. 

Tüm MPA1 konektörler gibi MPA1-SOLO-IP de sistemleri Ember+ ve NMOS yoluyla denetlemek için ek bütünleşmeyle SNMP bağlantısına sahip. Bu sayede mühendisler ön ayarlar hazırlayabiliyor, operatörler bir sistemin bir parçası olarak MPA1 durumlarını çağırabiliyor, böylece risk ve karmaşıklığı azaltabiliyorlar. 

TSL Products ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.