Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVLogic Yeni Renk Yönetim Sistemi LogiColor
TVLogic Yeni Renk Yönetim Sistemi LogiColor
06.02.2021 23:08

LogiColor, TVLogic monitörlerinin çok doğru, esnek ve kararlı renk reprodüksiyonunu sağlayan yeni renk yönetim sistemini sunuyor. TVLogic, LogiColor ile müşterilerinin tesislerinde renk reprodüksiyonunu ve tutarlı renk yönetimini kusursuz hale getirmeyi hedefliyor. Sadece geliştirilmiş işlevler getiren yeni bir aygıt yazılımı olmakla kalmayıp, monitörün renklerini denetlemeye yönelik tüm renk işleme sürecinin içerisinde bir yenilik. Sadece tasarımı ve üretimi kapsamayıp, müşteri desteği ve müşteriler için kullanışlı bilgilerin yayınlanmasını sağlıyor. 

Gelişmiş renk işleme

Yükseltilen LUM serisi monitörden başlanarak TVLogic monitörler 24 bit doğrusal RGB renk alanında tamamen yeni renk sinyali işleme sistemiyle donatılıyor. Çeşitli renk standartları, EOTF (Electro-Optical Transfer Function) ve renk gamları için esnek destek ve doğru hesaplama sağlıyor. 

Yeni akıllı monitör kalibrasyonu

TVLogic monitörlere yenilikçi bir kalibrasyon yöntemi eklendi ve en doğru kalibrasyon işlemi için WonderLookPro teknolojisi tabanlı yeni logiCAL kalibrasyon yazılımı geliştirildi. Bu sayede monitörün tüm renk alanı için kusursuz renk röprodüksiyonu yapması garantileniyor. 

Ekran içi renk yönetimi

Ekran panellerinin renk reprodüksiyonunun doğrusal olmayışını düzeltmek için IS-mini serisi ürünlerde kullanılan dört taraflı enterpolasyon, doğru ve kararlı enterpolasyon sağlıyor. 

Fabrika kalibrasyonu

Renk ölçün propları, TVLogic’in patentli prop kalibrasyon yöntemiyle yükseltildi. Sıcaklık denetim ve algısal renk eşleştirme eklendi. 

Müşteri yararına bilgi yayını

TVLogic müşterilerinin monitörlerini iyi koşullarda ve doğru renklerde kullanabilmenin en iyi yollarını anlatan bilgiler yayınlıyor.  

Müşteri tarafında kolay kalibrasyon

TVLogic müşterilerine yeni kalibrasyon yazılımını ücretsiz veriyor. Basit talimatlar sayesinde müşteriler monitörleri doğru kalibre edebiliyorlar. Algısal eşleştirme işlevi sayesinde çok da doğru bir propla olmasa bile master monitörün beyaz ayarını eşleştirmek için kalibrasyon sağlıyor. 

Yeni monitör kalibrasyon yazılımı hem Windows hem de MacOS destekli.  LogiColor yazılımı, LUM-310-CI monitörden başlamak üzere ilk olarak LUM serisi 4K monitörlere uygulandı. 

CI kısaltmasının açılımı Color Innovation olup, yeni renk sistemi LogiColor ile donatıldığını, monitörün yeni geliştirilen logiCAL yazılımıyla, yeni ProbeCAL yazılımı ile yaratılan prop profili kullanılarak kalibre edildiğini gösteriyor. 

TVLogic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.