Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TSL Products Ses-Görüntü Takip Yazılımı Malezya’da
TSL Products Ses-Görüntü Takip Yazılımı Malezya’da
02.03.2021 10:18

Radio Television Malaysia’nın ses takip, yayın denetim ve teknik görüntüleme uygulamalarını yükseltme işi sistem bütünleştirici Mahajak Trio’ya verilince, firma aradığı şeyin TSL Products’ta olduğunu anladı. Projeyi 20 yıllık sektör emekçisi Mahajak Trio Electronic Sdn Bhd. Yayın Genel Müdürü Lee Chin Kah yönetti. Eksiksiz bir servis sağlayıcı olarak Mahajak Trio ekibi, Malezya’nın devlet yayıncısına anahtar teslimi bir güç ve takip çözümü sunabildi.

Lee yorum yaptı: “Sadece piyasadaki en iyi bilinen ve güvenilen markalardan birisi olduğu için değil, geniş kapsamlı ses şiddeti takibi, ses ölçüm gösterimi, faz ölçüm gösterimi, dalga şekli, çalışılması son derece kolay GUI ve panel tasarımları sunduğu için TSL Products firmasına yöneldik. Gereksinim duyduğumuz tüm işlevler kutunun içinde olduğu için ek araçlar gerekmiyor.

Projenin bir parçası olarak Mahajak Trio, TSL Products’ın MDU ve PDU güç çözümlerini kurdu. Donanım gereken tüm donanımı sağladı ve bütün analog, AES ve Dante uygulamalarını yürütebiliyor.

Lee ekledi: “Günümüzün maliyet ve çevre konusunda hassas dünyasında sistem yöneticilerinin artık hem bakım ve destek ekiplerinin çalışma verimini yükseltmeleri hem de enerji tüketimini azaltmaları gerekebiliyor. Bu zorluklar geniş veya yerel alan ağları üzerinden uzaktan işlev gören ve sistemin hem takibi hem de denetiminin yanı sıra etkin güç yönetimi de sağlayabilen, geniş kapsamlı bir çözüm gereksinimini doğuruyor. TSL Products tüm gereksinimlerimizi karşılayan bir çözüm sağlayabildi.

TSL Products ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.