Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NAGRA GO Live, Kazancınızı Yükseltmek İçin OTT’ye Hazır Çözümler Sunuyor
NAGRA GO Live, Kazancınızı Yükseltmek İçin OTT’ye Hazır Çözümler Sunuyor
25.03.2021 16:49

Tüketicilerin geniş kapsamlı bir mobil eğlence deneyimi talebi giderek artıyor. Bu eğilim birçok servis sağlayıcıyı ve yayıncıyı piyasada rekabetçi kalabilmek için gereken teknolojilerden yoksun bırakıyor. 

Akıllı telefonlara doğru OTT çözümüyle kesintisiz içerik akışı yapılmazsa aboneler başka şirketlere geçebilir. Bu nedenle iOS, Android ve TV tabanlı aygıtlar için kendini kanıtlamış ve eksiksiz bir OTT çözümü gerekiyor. 

Neyse ki bu talebi karşılayacak çözümler var. Örneğin küresel çapta başarılı kurulumları yapılan güvenli, uygun maliyetli be pazara sunum süresi kısa NAGRA GO Live, servis sağlayıcılara ve yayıncılara bir dizi aygıta eksiksiz elektronik program rehberli (EPG) canlı TV akışı, program baştan başlatma ve yayınlandıktan sonra izleme işlevleri sağlıyor. 

Servis sağlayıcılar ve yayıncılar bir OTT çözümü düşünürken hangi ölçütleri göz önünde bulundurmalılar?

Ekonomik ve kolay kurulum

Doğru çözüm geniş kapsamlı, uygun maliyetli olmalı ve hızlı kurulmalı. Örneğin NAGRA GO Live için oluşturulan iş modeli, düşük bir başlangıç ücreti ve geliştikçe buna göre ödemeli bir model olup, servis sağlayıcılara az özellikli bir sistemle başlayıp sonra genişletme imkânı veriyor. NAGRA GO Live birkaç dakikada kurulup, sadece 30 gün içinde tam kurulumu tamamlanıyor. 

Kolay kullanım

Bütünleştirilecek kaynak az ise çözümü yönetmek için başarının anahtarı sadeliktir. NAGRA GO Live kullanmak için tüm gereken, basit bir web tarayıcı. Güvenli bir giriş (login) sayfasından sonra kullanıcılar ticari hizmetler yaratmak, canlı kanallar aktive etmek, görüntüleri kodlamak ve aboneleri yönetmek için çeşitli araçlara erişebiliyorlar. 

Tüketicilerin talep ettikleri ileri özellikler

Her türlü güçlü çözümün temelinde, tüketici dostu televizyon görüntü akış deneyimleri sunmak var. Doğru çözümün canlı TV (live TV), yayınlandıktan sonra izleme (catch-up TV), program baştan başlatma (start-over TV), isteğe bağlı görüntü (VoD), her zaman indirmeye ve izlemeye hazır uygulamalar ve altyazılarla birlikte kişisel kanal katalogları ve elektronik program rehberleri sunması gerekiyor. NAGRA GO Live bunların hepsini sağlıyor.

Değerli varlıkları güvende tutmak için içerik koruma

NAGRA GO Live, NAGRA’nın güvenlik platformu ile bir araya geldiğinde tüm Hollywood stüdyo standartlarına uygun hale gelerek, operatörler içerikleri üzerinde denetimi garantiliyor.

Oscar ödülünden Oscar koruyuculuğuna

Academy of Motion Picture Arts and Sciences tüm dağıtım süresi boyunca korsanlığı denetlemek için uçtan uca çözümünün bir parçası olarak NAGRA’yı seçti. Teknik mükemmelliği sayesinde iki Oscar ödülü kazanmış olan NAGRA, korsan içeriklerin izini sürmesi ve internet akış platformu Academy Screening Room’da herhangi bir sızıntıyı tespit etmesi için akademiye NexGuard adli filigran çözümü kurdu. Akademi üyeleri yaklaşan ödül sezonu için filmleri internet görüntü akış platformunda izleyip değerlendiriyorlar. 

NAGRA Forensic Watermarking filigran çözümünün avantajları:

  • Üst kalite içeriklerin sızıntılara ve korsanlığa karşı güçlü korunması
  • Filmlerin güvenli, aygıtı dikkate almadan dağıtımı
  • Sanatçıların ve fikir haklarının korunması
  • İçerik bağlantılarının ve dağıtım kanallarının takibi
  • Adli soruşturmalar için tek giriş noktası.

NAGRA GO Live’ı ücretsiz deneme için 0212 283 54 39 numaralı telefondan veya info@bilgipark.tv mail adresinden Bilgipark ile iletişime geçebilirsiniz.