Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LYNX Technik HDR Evie+ Çözümüyle Yenilikçilik Ödülü Aldı
LYNX Technik HDR Evie+ Çözümüyle Yenilikçilik Ödülü Aldı
26.03.2021 17:55

Modüler sinyal işleme arabirimleri üreticisi LYNX Technik’in greenMachine HDR Evie+ çözümü, ürün yenilikçilik ödülü (Product Innovation Award) kazandı. TV Technology dergisinin ürün yenilikçilik ödülleri, televizyon ve profesyonel görüntü endüstrisine hizmet eden ürünlerde mükemmelliğe sunuluyor. Her yıl ürün yenilikçilik ödüllerini kazananlar, televizyon, profesyonel görüntü ve radyo alanlarında çalışan uzman mühendisler ve yöneticilerden oluşan bir panel tarafından seçiliyor. 

HDR Evie+ ürün yenilikçilik ödülünü HDR’den SDR’ye çevrime getirdiği benzersiz yaklaşım sayesinde kazandı. HDR Evie+ HDR’yi SDR’ye çeviriyor ve karanlık alanlarda sıra dışı ayrıntıları koruyor ve daha basit bir HDR-SDR çeviricinin yanma etkisi yaratacağı parlak alanlarda ayrıntıları ortaya koyuyor. Kullandığı patentli dinamik kesimli kara-kare algoritmalar, 3G veya 4K HDR içeriklerin her kesiminin gerçek zamanda ayarlanmasına imkân veren (144 kesim/kare) bölümlü dinamik ton eşleştirme gerçekleştiriyor. 

greenMachine HDR Evie+ çözümünün yaptığı kesimli dinamik çevrim, tipik olarak canlı sporlarda ve haber yayınlarında bulunan yüksek kontrastlı koşullar ve hızlı hareket eden nesneler içeren, yoğun ve kestirilemeyen içerikler için özellikle uygun.

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.