Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Pelinsan Çözüm Yelpazesini Genişletmeye Devam Ediyor
Pelinsan Çözüm Yelpazesini Genişletmeye Devam Ediyor
30.04.2021 13:21

‘’İşimiz Görüntü Aktarmak’’ ilkesi ile ‘’Yayın Esastır’’ prensibinden yola çıkarak teknolojiyi 30 yıldır yakından takip eden Pelinsan, 2.nesil olarak bugünkü tecrübesini ve gücünü müşterilerine verdiği 7/24 hizmet anlayışından alıyor. Her bütçeye uygun proje ve pratik çözümlerle sistem kurulumlarını başarıyla tamamlamaktadır. Kurumsallaşma aşamalarını adım adım gerçekleştiren Pelinsan kendini her yeni çözümde bir üst kademeye taşıyor. Şu anda Ka band anten sistemleri yanında canlı yayın hizmetleri, televizyon ve radyo ekipmanları satışları, stüdyo kurulumları ile televizyon sektörüne yeni çözümler getirmeye devam ediyor. Bununla birlikte LED alanında da projeler/çözümler geliştiriyor ve 3D hologram ürünlerinin Türkiye’de yaygınlaşmasına çalışıyor. Çalışma konuları kısaca aşağıdaki başlıklar altında toplanabilir:

Canlı Yayın Ürünleri 

Canlı yayın konusunda gerek Ka band uydu interneti, gerek 4.5G/3G mobil internet, gerek stüdyo/ofis interneti için en iyi ve en yeni teknolojiler ile çözümler sunuyorlar. Pelinsan olarak kendi markası PCOM ile kendi geliştirdikleri Ka band GPS’li otomatik anten üretimi ve Ka Band canlı yayın araçları (DSNG Van) tasarımı yapıyorlar.  4.5G cihazları arasında en iyi H.265 sıkıştırma ve bonding teknolojilerine sahip Soliton ürünlerinin, aynı anda 3 farklı noktaya RTMP/RTSP yayın yapabilen Cerevo ürünlerinin ve son yayının uyduya gönderimi için kullanılan 7/24 çalışmaya uygun Türksat onaylı Piko TV ürünlerinin bayiliklerini yapıyorlar.

Televizyon ve Radyo Ekipmanları 

Pelinsan, televizyon ve radyo yayıncılığındaki önemli markalar Blackmagic Design, Panasonic, Fujinon, JVC, Datavideo, Dynacore ve Soliton’un yeni çözümler getiren tüm ürünlerinin bayiliklerini yapmakta ve destek hizmeti sağlamakta.

Projeler / Hizmetler 

Televizyon ve radyo stüdyo kurulum projeleri, web TV stüdyoları, canlı yayın prodüksiyonları, canlı yayın araç projeleri, canlı yayın cihazları kiralama hizmetleri, güvenlik sistemleri kurulumları, LED aydınlatma projeleri, 3D hologram ürün satış ve teknik destek hizmetleri Pelinsan’ın başlıca hizmetlerinden bazılarıdır.

Pelinsan LED

Elektronik alanındaki 20 yılı aşkın tecrübelerinin önemli bir bölümü Pelinsan markasıyla Türkiye piyasasına sundukları LED ürünlerinden oluşmaktadır. Pelinsan, ülkemize son teknoloji LED aydınlatma ürünlerini sunmakta, sokak aydınlatması, LED projektör, flex LED gibi farklı LED ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Ayrıca 3D hologram LED ürünlerinin de Türkiye’de yaygınlaşmasına çalışmaktadır.

Pelinsan, yurtdışında özellikle KKTC’de TV’lere, otellere ve Orta Doğu’daki ülkelere kutu satışları, yurtiçinde devlet kurumlarına aydınlatma ve yayın desteği verdiği hizmetlerle başarı grafiğini her geçen gün daha da artırıyor. Bu başarı, ekip arkadaşlarının özverili çalışması, grup motivasyonu ve senkronize çalışması ile gerçekleşmektedir. Hedefi, ürün çeşitlerini daha da arttırarak kaliteli hizmetle sektöründe öncü firmalardan biri olma yarışından kopmamak ve bu bayrağı bir sonraki nesle taşımak.  

Pelinsan ürünleri ve çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 414 16 53 numaralı telefondan Pelinsan Elektronik’i arayabilirsiniz.