Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Quicklink STS410 Masasıyla Görüntü Toplama İş Akışını Tamamladı
Quicklink STS410 Masasıyla Görüntü Toplama İş Akışını Tamamladı
01.05.2021 23:32

Görüntü ve ses toplamaya yönelik küresel donanım ve yazılım sağlayıcı Quicklink, “hepsi bir arada” tarzı karma (hibrid) resim seçme masası (switcher) ile profesyonel görüntü toplama iş akışını tamamlamış oldu. Bu kullanımı kolay, uçtan uca yayın sınıfı çözüm, bulutun gücü ile tek bir donanım biriminin uygun maliyetini bir araya getiriyor.

STS410 (Hybrid Switcher) kullanıcının eksiksiz bir yapım iş akışı elde etmesi için üç ana unsuru bir araya getiriyor. Kabin rafı montajlı bir sunucu, yapımı oluşturmak, kurgulamak ve isteğe göre düzenlemek için gereken tüm araçları bütünleştiren, kullanımı kolay bir yazılım, ve sahne ile kaynak seçimi için bulut tabanlı bir denetleyici.

Quicklink Manager ile tamamlanan Quicklink STS410, çok sayıda katılımcı için konferans ve bekleme salonları, otomatik bulut mix-minus, Facebook, YouTube, Vimeo Live veya RTMP gibi aynı anda birden fazla servise görüntü akışı yeteneği, ayrı kanallara aynı anda kayıt ve post prodüksiyon esnekliği için program çıkışı gibi uçtan uca eksiksiz bir iş akışı yaratıyor. Bulut tabanlı denetleyici, herhangi bir masaüstü bilgisayar, mobil veya tablet aygıt kullanılarak her yerden sahne kontrolü ve kaynak seçimi sağlıyor. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.