Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İdeaPro’dan Yeni Temsilcilik: Norwia
İdeaPro’dan Yeni Temsilcilik: Norwia
16.10.2017 11:15

Anahtar teslim sistem çözümleri ve entegrasyonu konusunda uzmanlaşmış İdeaPro, mevcut portföyüne bir yeni marka daha ekledi.

Yayın sektörüne fiber optik çözümler sunan Norveç menşeili Norwia, fiber optik endüstrisinde kullanılmak üzere yeni nesil medya ürünleri tasarlıyor ve üretiyor. Geliştirdiği ürünlerde benzersiz AutoSFP teknolojisini kullanması firmayı bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca Flex I/O özelliğine sahip yapısıyla, giriş ve çıkış portlarını istediğiniz gibi kontrol etme imkânı da sağlıyor.

Norwia ürünleri,  IP’den SDI’ya kadar bir çok farklı sinyal türüne özel çözümler yaratarak esnek bir çalışma ortamı sunuyor. Kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda kolayca değiştirilebilen SFP modülleri sayesinde sistem konfigürasyonu anında tekrar düzenlenebiliyor. Norwia ürünlerindeki bu avantaj, kullanıcıya hem zaman, hem de maliyet tasarrufu sağladığı gibi aynı zamanda donanımsal yükten de kurtarıyor.

Norwia, İdeapro‘yla yaptığı yetkili temsilcilik anlaşmasıyla, üretici firma garantisi, servis ve yedek parça desteği de dâhil ürünlerini Türkiye’deki profesyonellerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Norwia ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.