Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser, ISE 2021 Digital Etkinliğinde TeamConnect Ceiling 2 İçin TruVoiceLift Teknolojisini Tanıttı
Sennheiser, ISE 2021 Digital Etkinliğinde TeamConnect Ceiling 2 İçin TruVoiceLift Teknolojisini Tanıttı
22.06.2021 09:42

Dünyanın en büyük ses/görüntü (AV) etkinliğinin dijital yayınına katılan Sennheiser, kurumsal ve eğitim ortamlarına yönelik ses çözümleri üzerinde yoğunlaştı. Özellikle yeni bir yazılım sürümü ve Standalone Mode sayesinde Wi-Fi üzerinden yardımcı dinleme alanında daha da fazla olanaklar sunan MobileConnect BYOD internet görüntü akış çözümü ile TruVoiceLift teknolojili TeamConnect Ceiling 2 mikrofonunu vurguladı. 

Her türlü yardımcı dinleme gereksinimi için kolay ve ölçeklendirilebilir çözümler

Sennheiser MobileConnect Wi-Fi görüntü akış çözümünün yeni özellikleri, ister birbirinden ayrı birkaç ünite, ister büyük bir aygıtlar ağı kullanılsın, operasyonda kolaylık sağlıyor. 

MobileConnect’in yeni Standalone Mode’u yüksek öğretim kurumlarının yardımcı dinleme desteği için mevcut Wi-Fi ağının içerisine MobileConnect’i hızla bütünleştirebilmelerine imkân veriyor. Yeni Standalone Mode kolay kuruluyor ve az miktarda bütünleştirme ve IT çalışması gerektiriyor. Bu tak-çalıştır modu küçük sistemler için cazipken, çözüm her MobileConnect istasyonu 100 kullanıcıya kadar iki ses akışı sağlayacak kadar genişletilebiliyor.

MobileConnect Manager için yeni güncelleme, geniş ve yazılımla denetlenen MobileConnect kurulumlarına hitap ediyor. Yazılımın 1.3.0 sürümü, yeni bir Manager çalışma panosu ve API arayüzüyle geniş ağlar için iş akışlarını kolaylaştırıyor.

MobileConnect Manager çalışma panosu artık arıza giderme amaçlı durum mesajları, yazılım güncellemeleri hakkında bilgiler, aktif MobileConnect Station’lar ve görüntü akış kanalları için istatistikler gibi bir bakışta çok miktarda sistem bilgileri ve sistem durum mesajlarından oluşan bir günlük olay kaydı (log) indirme olanağı sunuyor.

Sennheiser, MobileConnect API ile MobileConnect’in üçüncü firmaların sistemlerine bağlanmasını sağlıyor. Örneğin IT yöneticileri artık dijital salon tabelası çözümleri üzerinde otomatik olarak görüntülenen akış kanalları için QR kodlarına sahip olabiliyorlar. 

TruVoiceLift teknolojili TeamConnect Ceiling 2 

ISE Digital etkinliğinde diğer öne çıkan bir çözüm, TeamConnect Ceiling 2 oldu. Uzaktan öğretim ve konferans sesi için önde gelen bir mikrofon çözümü olmanın yanı sıra, TeamConnect Ceiling 2 şimdi de ücretsiz TruVoiceLift özelliği sayesinde eğitim ve işletme kurulumlarında salon içi seslerin net anlaşılmasını garantilemek için kısa süre önce geliştirildi. 

Sennheiser İş İletişim Bölümü Portföy Yöneticisi Jens Werner şöyle konuştu: “En son TeamConnect Ceiling 2 aygıt yazılımı güncellemesi ve Sennheiser Control Cockpit uygulamasının 4.3.0 sürümüyle tavan mikrofon grubu artık ses yükseltme (voicelift) mikrofonu olarak iki işe birden yarıyor ve en arka sıraya kadar ve oradan mükemmel sesi garantiliyor.”

ISE 2021 Digital etkinliğindeki oturumlar şöyleydi:

  • Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 sinyal biçimlendirme (beamforming) tavan mikrofonuyla TruVoiceLift kamera denetimi.
  • Sennheiser Mobile Connect – Wi-Fi üzerinden yeni Standalone Mode özellikli tak-çalıştır kolaylığında ses akışı
  • Yeni TruVoiceLift teknolojili Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 sinyal biçimlendirmeli tavan mikrofonu
  • Yeni Sennheiser dijital kablosuz mikrofon serisi.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.