Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU SRT Alliance’a Katılıyor
LiveU SRT Alliance’a Katılıyor
21.06.2021 16:31

İnternet görüntü akışı ve uzaktan yapım çözümleri firması LiveU, düşük gecikmeli görüntü akışının zorluklarını aşmayı hedefleyen açık kaynaklı SRT Alliance girişimine katıldı. 

Bu hareket LiveU’nun açık standartları ve halka açık internet üzerinde görüntü toplama ve dağıtımında tam güvenilirliği destekleme hedefine uygun. LiveU Reliable Transport (LRT) ile birlikte çalışan protokoller, LiveU ekosisteminin içerisinde ve ötesinde uçtan uca bağlı iş akışının bir parçası olarak görüntülerin en yüksek kalitede ve en kısa gecikmeyle alınmalarını garantiliyor. 

Haivision tarafından Nisan 2017’de kurulan SRT Alliance, şimdiden beş yüzden fazla üyeye sahip. Hedefi, en hızlı gelişen açık kaynaklı görüntü akış projesi SRT’nin (Secure Reliable Transport) ortak geliştirilmesini destekleyerek, düşük gecikmeli canlı görüntü akışının zorluklarını aşmak. Haivision’ın geliştirdiği ücretsiz, açık kaynaklı görüntü taşıma protokolü ve teknolojisi SRT sayesinde, halka açık internet üzerinde yüksek kaliteli, güvenli ve düşük gecikmeli görüntü aktarımı yapılabiliyor.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.