Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Monterosa / Interaction Cloud Gerçek Zamanlı İzleyici Etkileşimi Küresel Platformu
Monterosa / Interaction Cloud Gerçek Zamanlı İzleyici Etkileşimi Küresel Platformu
20.06.2021 10:24

Dünyanın en büyük eğlence ve spor varlıklarını destekleyen gerçek zamanlı angajman platformu (Real-time Engagement Platform - RTEP) Monterosa, izleyicileri bağlılık, ilk elden veriler ve ticaret yoluyla daha değerli hale getirmeye yardımcı olan Monterosa / Interaction Cloud gerçek zamanlı angajman SaaS (yazılım hizmeti) platformunu duyurdu.

Monterosa teknolojisi, ITV/Love Island, Nickelodeon, Vodafone, EA Sports, Liverpool Football Club gibi müşteriler tarafından yüksek profilli varlıklara güç katmak için dünyanın en büyük etkileşimli etkinliklerini, TV programlarını ve spor karşılaşmalarını destekliyor.

Monterosa 2020 yılında kullanıcı sayısını %200 arttırdı; 2019 yılındakinin beş katı izleyicinin ilgisini ve etkileşimini çekti. Bu etkileşime yönelik tüketici talebini ve toplumun bu yöndeki algısını gösteriyor. Kazanç çeşitliliği ve daha veriye dayalı tüketici ilişkileri talebi bağlamında bu yeni self-servis platform, izleyicilerinden daha fazla kazancın yolunu açmak isteyen medya ve spor kuruluşları tarafından kullanılmaya hazır.

Kurum içi veya dış kaynaklı ürünlere daha hızlı ve çok yönlü bir alternatif olarak konumlandırılan platformun benzersiz Experiences seti, zengin kişiselleştirme seçenekleri, esnek ölçeklendirme, hataya karşı dayanıklılık, destek ve veri güvenliğiyle öne çıkıyor.

Giderek genişleyen Experiences hizmetleri arasındaki gerçek zamanlı oyunlar, oy verme, ortak uygulamalar ve etkileşimli görüntü katmanları, etkinlikleri ve dijital ürünleri zenginleştirmek için birlikte geniş kapsamlı yöntemler sunuyor.

Bölümlendirme, kestirimler ve kişiselleştirme amacıyla ilk elden verilerden yararlanmak için, platformun genişletilebilen mimarisi ilk elden verileri müşteri veri platformları (CDP), CRM, reklam sunucuları ve çevrim içi görüntü platformlarıyla bütünleştirmeyi kolaylaştırıyor.

Monterosa CEO’su Tom McDonnell yorum yaptı: “Medya ve spor organizasyonları hem tehditlerle hem de büyük fırsatlarla yüzleşiyorlar. Ekipleri çok yoğun çalışan bu kuruluşların hızla cazip, güvenilir dijital ürünler tedarik etmeye, izleyici sadakati, ilk elden veriler ve ticaret için gereklilikleri karşılamaya ihtiyaçları var. Bu angajmana yönelik yarattığımız etkileşim bulutu, zaten sahip oldukları ortama uyum gösteren yazılımla dijital stratejilerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Monterosa / Interaction Cloud, ViacomCBS/Nickelodeon için Kid's Choice Awards programının en son sürümünde kurulan, çok dilli bir platform. Bu uygulamada altı hafta boyunca 24 ülkeden ve 17 dilde yüzlerce milyon oy kullanıldı.

Nickelodeon Etkileşimli Yapımcılık Yaratıcı Promosyonlar Başkanı Michelle Cauchi şunları söyledi: “Monterosa bize izleyicilerimize yeni bir yolla erişme imkânı sağladı. Büyümemize katkı sağlayarak, hizmetlerimizin sosyal medyaya ayak uydurmalarını garantiledi. Ürünler üzerinde birlikte ilerleyebiliyor, her şeyi platformdan kendimiz denetleyebiliyoruz. Hem Monterosa hem de bu platformunu kesinlikle öneriyoruz.

En Çok Okunanlar
Dergi