Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RTS 32. Tokyo Olimpiyatlarında Yayın İnterkom Sistemleri Sağlayacak
RTS 32. Tokyo Olimpiyatlarında Yayın İnterkom Sistemleri Sağlayacak
20.06.2021 11:15

NBC Sports Group’un bir bölümü olan NBC Olympics, 23 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek 32. Olimpiyat Oyunlarının yapımını desteklemesi ve yayın interkom sistemleri sağlaması için RTS firmasını tercih etti. Açıklamayı NBC Sports Group Yayın İletişim Müdürü John Pastore ile RTS Küresel Ürün Yönetim Müdürü Denis Castanet yaptı.

Castanet şunları söyledi: “RTS 25 yıldan uzun zamandır NBC Olympics’in yayın interkom çözüm ortağı. Tokyo Olimpiyatları yayınında da önemli bir rol oynamaya devam edeceğimiz için mutluyuz. NBC Olympics’in yapım ekibini analogdan IP’ye geçişlerinde desteklemekten de aynı ölçüde onur duyuyoruz. Bu geçişle, benzersiz RTS Trunking çözümümüz sayesinde tüm yerel ve küresel büroları tek bir sanal merkezmiş gibi davranıp çalışabiliyor. Tokyo Olimpiyatlarının NBC Olympics tarafından yayını için kurulumu tamamen IP olacak, altı yüzden fazla port ve iki üstün RTS teknolojisinden yararlanılacak; yerel iletişim için OMNEO yüksek kaliteli ses ve uluslararası haberleşme için RVON.

Pastore ekledi: “Tokyo’da RTS’nin en yeni interkom matris çözümünden yararlanacağımız için çok heyecanlıyız. RTS Olimpiyat Oyunları gibi çok büyük kitlesel etkinlikler için gereken geniş ölçekli yapımların yüksek teknik taleplerini karşılamak için yenilikler yapmaya ve kendini uyarlamaya devam ediyor.