Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony Canlı Yayın Çözümüyle Canlı Akış Artık Çok Kolay
Sony Canlı Yayın Çözümüyle Canlı Akış Artık Çok Kolay
28.07.2021 12:12

Doğrudan Wi-Fi özellikli Sony HXR-NX80 ve PXW-Z90 el tipi kameralardan kolay canlı akışla YouTube Live, Facebook Live ve Vimeo’da canlı akış yapın. Kolay canlı akış çözümü için MCX-500 ile çoklu kameraya, tilt özelliklerine ve profesyonel efektlere geçin. Sunduğunuz hizmetlerin kapsamını ve değerini artırarak rakiplerinizden ayrılın.

Kolayca canlı akış ve dağıtım yapın

Etkinlikler, konserler, seminerler, düğünler, ibadethaneler ve haber sunumu gibi çeşitli canlı uygulamalara uygun olan ultra hafif kameralar, her durumda çekim yapabilir ve etkileyici görüntü kalitesi sunabilir. Kendi akış kanalınızı kurun, Wi-Fi ile bağlanın; işte hazırsınız. 

Coşkuyu paylaşın

Sony’nin kolay canlı çözümü, düğün videografları için heyecan verici yeni fırsatlar yaratır ve rakiplerinizin arasından sıyrılmanıza ve müşterilerinize cazip, değerli hizmetler sunmanıza yardımcı olur.

O büyük günün keyfini herkes çıkarabilir

Düğün çekimleri canlı akışla daha da geniş bir kitleye ulaşabilir. Düğüne gelemeyen konuklar canlı akışla düğünü izleyebilirler. Kolay canlı akış çözümü, doğrudan salondan lider video paylaşımı web sitelerine ve sosyal platformlara sağlam, profesyonel kalitede paylaşım yapmanızı sağlar.

Canlı akışın yanı sıra müşterilerinize ek hizmetler sunarak da gelirlerinizi artırabilirsiniz.

MCX-500, birden çok kameranın çekimini karıştırıp popüler sosyal platformlara yüklemenizi kolaylaştırır. Etkinliğin hemen ardından, çekimin düzenlenmemiş halini konuklara SD kartta dağıtabilirsiniz.

Spor ve etkinlikler

Uygun fiyatlı kolay canlı çözümle, spor ve diğer canlı etkinliklerin profesyonel kalitedeki videolarını gerçek zamanlı olarak çekip dağıtın.

İzleyici ilgisini en üst düzeye çıkarın

Avuç boyutundaki kameralarla spor çekiminin canlı akışını yapın ve yüksek hızlı otomatik odaklama ve güçlü yakınlaştırmayla aksiyonu ayrıntılarla dolu HD kalitesinde yakalayın. Sporseverler maçın keyfini çıkarabilir ve sosyal medyadan anında tepki verebilir. Kolay canlı akışla iyileştirilmiş Sony PXW-Z90 veya HXR-NX80 kameraları MCX-500 taşınabilir çoklu kameralı prodüksiyon cihazıyla bir araya getirin ve ek satış fırsatları için önemli anların gösterişli paketlerini oluşturun.

Daha geniş bir kitleye ulaşın

Küresel bir kitleye anında bağlanın ve kurumsal duyurular, ürün lansmanları, satış sunumları vb. hakkında bilgi verin. Yüksek kaliteli canlı içerik paylaşmanın uygun fiyatlı bir yoludur ve daha çok izleyiciye ulaşmanızı ve kendi ağınızı oluşturmanızı sağlar.

Dinamik kurumsal iletişim

Kurumsal prodüksiyonları yükseltin ve mesajınızı daha etkili verin. El tipi kameralarla konuşmacının ve izleyicilerin farklı görüntülerini yakalayın. Cep telefonu çekimine göre, görüntü kalitesinde büyük bir artış göreceksiniz. Birden çok kameradan veya MCX-500’den video ve ses miksi yapmak, ardından isteğe bağlı başlıklar ve grafikler ekleyerek markanıza hayat veren, gerçekten profesyonel bir içerik paketi oluşturmak son derece kolaydır.

Eğitimi zenginleştiriyor

Kolay canlı akış çözümü, öğrencilerin dersleri, seminerleri, laboratuvar deneylerini ve okul etkinliklerini gerçek zamanlı olarak dünyanın her yerinden izlemesini sağlar.

Eğitim fırsatlarını takas edin

Okulunuz, kolejiniz veya üniversitenizdeki eğitim kalitesini gösterin ve dünyanın dört bir yanındaki kurumlarda okuyan öğrencilerle bağlantı kurun. Kolay canlı akış çözümü, gerçek zamanlı ders ve seminer akışı sunmanın yanı sıra kayıtlı içeriği düzenlemeniz ve öğrencilerin istedikleri zaman inceleyecekleri şekilde paylaşmanız için gereken her şeyi sağlar. Kullanım son derece kolaydır ve okulların özel video prodüksiyonu ekiplerine ihtiyaç duymadan, yüksek kaliteli akademik materyaller oluşturması için uygun fiyatlı bir yoldur.

Daha iyi yaratıcılık kontrolü

Canlı içerik oluşturma ve paylaşma yönteminizi profesyonel seviyeye yükseltin. Kolay canlı akış çözümü, kapsamınızı genişletmenizi ve markanızı büyütmenizi sağlar. 

Çoklu kamera canlı akışını uygun fiyatlara çeken, kolaylaştıran ve yayın standardında güvenilirlik sunan Sony kolay canlı çözümüyle işletmenizde dönüşüm yaratın.