Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > IABM BaM Zone | Yayın, Medya ve Eğlenceye Yönelik Dijital Angajman Platformu
IABM BaM Zone | Yayın, Medya ve Eğlenceye Yönelik Dijital Angajman Platformu
24.07.2021 15:10

IABM, tüm televizyon yayın, medya ve eğlence sektörü için BaM Zone adlı dijital bağlantı platformunu sunuyor.

BaM Zone, tüm IABM üyelerinin, çözüm ortaklarının, paydaşlarının ve abonelerinin buluşabildikleri, fikir alışverişi yapabildikleri, eğilimleri ve teknolojileri tartışabildikleri, işbirliği yapabildikleri ve teknolojide daha iyi iş yapmalarına yardımcı olacak en son yeniliklere erişebildikleri bir hedef olmak üzere tasarlandı. BaM Zone ayrıca katılımcılara özel toplantı odaları ve tartışma grupları kurma, hatta kendi etkinliklerini oluşturup yönetme yeteneği de sunuyor.

IABM araştırması sektörün kişisel katılımlı etkinliklerin sağladığı yüz yüze iletişimi ne kadar çok özlediğini açığa çıkardı. Bununla birlikte, sektörün kısmi bir geçici çözüm olarak benimsediği dijital iletişimin başarısı, pandemi sonrasında daha verimli ve çevreye duyarlı bir yaklaşımın parçası olarak, kişisel temaslı çalışmanın yanında gelecekte bu yeni çalışma şeklini kullanmaya devam etmeye yöneltiyor. BaM Live etkinlikleri başta olmak üzere, karantinalar sırasında iletişim boşluğunu doldurmaya yönelik girişimlerinin bir sonucu olarak IABM, endüstri için güvenilir küresel kaynaklardan birisi haline geldi. BaM Zone bu temel üzerinde kuruldu ve insanların iletişim kurmak ve bir araya gelmek için gereksinim duydukları tüm olanaklarla, kesintisiz bağlantı için bu etkinliklerin işbirliğine dayalı, bilgi paylaşımlı ruhunu, “her an canlı” bir etkileşimli platformda genişletiyor. 

IABM CEO’su Peter White şunları söyledi: “İş modelleri kesintisiz angajmana doğru hızla değişiyor ve doğal olarak bunun ardından ilişkiler de “her an canlı” yaklaşımına geçecek. Bu süreç içerisindeki uyum gösteren unsurlar olarak kişisel temaslı bölgesel etkinlikler elbette çok önemli bir rol oynamaya devam edecekler. BaM Zone tüm yıl boyunca ve her coğrafyada bu angajmanları devam ettirmek için tasarlandı.