Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer Titon Base Uzun Ömürlü Batarya
Anton/Bauer Titon Base Uzun Ömürlü Batarya
25.09.2021 18:03

68Wh portatif batarya Titon Base, hafif, seyahate uygun yapısında, kameralarla birlikte verilen amatör tip pillerden saatlerce daha uzun çalışma süresi sunuyor. Blackmagic Pocket Cinema kameralar, Sony A7/FX3, Canon 6D ve benzeri kamera sistemlerini, diğer tüm Base bataryalardan daha uzun süre çalıştırıyor. Kameraların altındaki Base yuvalar, kamera kontrollerinden güvenli mesafede uzakta, mükemmel dengeli bir taban oluşturuyor. Hızla ayrılan plaka ve bütünleşik ¼”-20 yuvalar, hızlı hareket edilen el çalışmalarında Titon Base bataryanın kameradan hızla çıkarılarak bir tripod veya kamera desteğine takılmasına imkân veriyor. 

Kameralar, monitörler, vericiler için küçük ama güçlü batarya

Güçlü ama ince ve hafif Titon Base, DSLR, aynasız ve küçük yapılı cep sinema kameralarına saatlerce çalıştırabilen, istikrarlı güç sağlıyor. Üç adet P-Tap portu ile yüksek hızlı bir USB portu, monitörler, kablosuz vericiler gibi kamera aksesuarları ve hatta uzun bir günün sonunda telefonlar için güvenilir güç sağlıyor.

Hızlı ayrılan montaj plakası

Kameralar Titon Base bataryaya çabucak takılıyor ve dahili plakayla hemen çıkarılabiliyor; bu sayede yerleşik ve elde çekim arasında kesintisiz geçiş yapılabiliyor. Bütünleşik ¼”-20 yuvalar, Titon Base bataryanın kameranın altına, tripod veya gimbal’a sıkıca takılmasına imkân veriyor; ağırlık merkezini mükemmel yerleştirerek, çalışılması kolay, dengeli bir kamera donatımı sağlıyor.

LCD kapasite göstergesi

Titon Base ile tahmine dayalı çalışmaya yer yok; dahili LCD kapasite göstergesi kameranın ve bağlı diğer her türlü aygıtın geri kalan çalışma sürelerini dakikasına kadar sunuyor; bağlı değil iken pil şarj düzeyini gösteriyor. 

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.