Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Alliance Popüler Telos VX VoIP Sistemini TV İçin Sanallaştırdı
Telos Alliance Popüler Telos VX VoIP Sistemini TV İçin Sanallaştırdı
25.09.2021 19:12

Otuz yılı aşkın zamandır telefon haberleşmesi için dijital sinyal işleme ve ses yayın teknolojisi alanlarında öncü firmalardan olan Telos Alliance, Telos VXs Virtual VoIP System’ı sunuyor.

Telos Alliance on yıl önce kabinler dolusu kuplör, hibrid sinyal toplama donanımı ve mühendislik koordinasyon hattının yerine tek bir VoIP Engine donanımını getirerek yayıncılara ilk olarak VoIP teknolojisinin avantajlarını sunmuştu. Telos şimdi de yayıncılara değişen yayın iş akışlarına adapte olurlarken gerçek sanallaştırmanın avantajlarından yararlanmalarında yardımcı olurken, uzaktaki ekiplerin yapıma ve mühendislik ortak hatlarına dahil olmalarını sağlıyor. 

Yapım tesisleri tasarımı merkezi yönlendirici kasalarına bağlı özel amaçlı donanımlardan uzaklaşıp, yazılım tabanlı iş akışlarıyla çalışılan esnek SMPTE 2110 medya ağlarına doğru eviriliyor. VXs yazılımı merkezi veri deposunda veya bulut yazılımlarında paylaşımlı sunucular üzerinde kurulabiliyor. Bu kurulum seçenekleri sayesinde gerçek sanallaştırmanın fiziksel olarak ziyaret etmeden tesis çapında kolay yükseltmeler, otomatik kurulum gibi avantajları yaşanabiliyor. Yayıncılar VXs çözümünün boyutunu tek bir ses toplama hattından tüm tesis çapında bir IFB/koordinasyon sistemine, hatta birden fazla tesisi kapsayan bir çözüme kadar genişletebiliyorlar. VXs bugün tesisin gereksinimlerini bütçesine göre karşılarken, ileride yükseltilebiliyor.

Görüntü yapım tesislerinde telefon tabanlı IFB ve koordinasyon kanalları onlarca yıl ihmal edildi. VXs bu kritik iletişim yollarına görünmez arka plan bağlantıları gibi davranmak yerine, OB tırından HQ iletişime bağlantı gibi uygulamalar için kişisel olarak düzenlenebilen Axia Pathfinder Core PRO HTML-5 kullanıcı panelleri yoluyla ayrıntılı izleme ve denetim için bu varlıkları ön plana çıkarıyor. 

Telos Alliance ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.