Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kaliforniya’daki Eğitim Merkezinde FOR.A HVS-100 Resim Masası ile Dijital Görüntü Eğitimi
Kaliforniya’daki Eğitim Merkezinde FOR.A HVS-100 Resim Masası ile Dijital Görüntü Eğitimi
23.10.2021 17:31

Kaliforniya’nın Bakersfield kentindeki Kern High School District bölgesinde yer alan yeni Career Technical Education Center (CTCE), geniş çeşitlilik gösteren mesleki ve teknik eğitim programları sunuyor. CTCE teknik eğitim merkezinin uygulamalı dijital görüntü dersleri verdiği çok salonlu yapım tesisinde, FOR.A Corporation of America firmasının HVS-100 resim seçme masası ve ClassX karakter üreteci var. 

Yeni görüntü yapım merkezinde bir stüdyo, denetim odası, ses kayıt odası ve dershane olmak üzere 4 sınıf var. HVS-100 resim seçme masasının yer aldığı denetim odasında, dört adet iş istasyonlu özel bir konsol var. Üç kameralı stüdyoda eksiksiz bir aydınlatma kafesi, yeşil ekran duvarı, siyah ve gri arka plan seçenekli bir ray ve perde sistemi bulunuyor. Eğitim merkezinin dışındaki yapımlar için öğrenciler ENG donanımına da erişebiliyorlar. 

ClassX’in gerçek zamanlı 2D/3D HD/4K grafik yayın yazılımı okullar, haber yayıncıları, dijital reklam, canlı spor ve etkinlik yapımları arasında popüler. LiveBoard opsiyonu sayesinde HVS-100 ve diğer FOR.A resim masaları ClassX grafiklerini doğrudan oynatabiliyorlar. 

Ana ünitesi ile kontrol paneli ayrı HVS-100 ile ana ünitesiyle kontrol paneli bütünleşik HVS-110, tüm girişler üzerinde karışık HD/SD-SDI girişi kare senkronlayıcı, ve özel amaçlı 2.5D DVE ile iki keyer ile iki DSK sunuyor. HVS-100 masa sekiz adet HD-SDI giriş, dört HD-SDI çıkış, bir HDMI çıkış sunarken, ek giriş-çıkışları destekleyecek şekilde genişletilebiliyor. HVS-110 ise 12 adet HD-SDI giriş, sekiz HD-SDI çıkış, bir HDMI çıkış sunuyor. Masaların diğer özellikleri arasında dahili çoklu görüntüleme, makrolar, etkinlik belleği ve iki hareketsiz resim kanalıyla görüntü ve animasyonların oynatımını desteklemek için klip belleği var. 

FOR.A ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.