Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wohler iVAM1-3 & 2-2 AV Monitörlerine HDR Tespiti ve Dolby Kod Çözme Opsiyonu Ekledi
Wohler iVAM1-3 & 2-2 AV Monitörlerine HDR Tespiti ve Dolby Kod Çözme Opsiyonu Ekledi
25.10.2021 13:56

Görüntü, ses ve veri izleme çözümleri üreticisi Wohler Technologies, iVAM1-3 ve iVAM2-2 16 kanallı ses/görüntü monitörlerine HDR sinyal tespit ve opsiyonel kod çözücü özelliklerini ekledi.

HDR tespiti özelliği yeni ürünle gönderilmeye başlandı ve var olan kullanıcılar tarafından Wohler’in web sitesinden ücretsiz bir yükseltme sürümü olarak edinilebiliyor. HLG, PQ, SLOG3 durum ekranında HLG olarak görüntülenirken, HDR10 ile HDR10+ formatları ise durum ekranında ayna görüntü olarak veriliyor. Bu özellik, Wohler iAM-12G-SDI üzerinde de kullanılabiliyor.

iVAM serisine yönelik yeni Dolby opsiyonu, Dolby D, DD+ & E ses takibini destekliyor ve ek donanım gerektirmeden uygun lisansın satın alınmasıyla mevcut iVAM ünitelerine eklenebiliyor. Daha önceki Dolby sürümlerinde olduğu gibi Dolby Zoom özelliği operatöre çok sayıda kodlanmış Dolby akışı ve diğer kanalları arasında tek bir Dolby bit akışına hızla yaklaşma imkânı vererek, operatörün burada var olan ses kanallarını hemen dinleyip ölçmesini ve ilgili Dolby üstverilerini görmesini sağlıyor.

Output-Mix Routing opsiyonunun eklenmesiyle Dolby çiftleri de kişisel ön ayarlara eklenebiliyor ve istenen çıkış hedeflerine yönlendirilebiliyor.

Wohler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.