Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Woody Technologies, IN2IT Live Çözümünde AJA I/O Sayesinde Gelişmiş Uzaktan Kayıt Gerçekleştirdi
Woody Technologies, IN2IT Live Çözümünde AJA I/O Sayesinde Gelişmiş Uzaktan Kayıt Gerçekleştirdi
22.10.2021 16:39

Teknolojik yenilikler içerik yaratmada çıtayı yükseltmeye devam ediyor, fakat sahne arkasında yeni yapım zorlukları da getiriyor. Profesyonellere yeni çıkan araçları ve teknikleri kendilerine uyarlamakta ve avantajlarından yararlanmakta yardım eden Woody Technologies, patentli yazılımla en son patentsiz, piyasada yaygın satılan standart donanımları birleştiren görüntü kayıt ve yayın çözümleriyle Paris ve Los Angeles bürolarından dünya çapında seksenden fazla müşteriye hizmet veriyor. Müşteri listesinde CBS, France Television, NBC, Nine Network, Sky, Univision ve diğer birçok firma var. Son yıllarda IN2IT Live kayıt çözümü özellikle dağıtık iş akışlarının daha fazla benimsenmesiyle popüler hale geldi. Görüntü kayıt ürünü uzaktan yapılandırılıp denetlenebiliyor ve dört kanallı ve sekiz kanallı HD görüntü kaydı için sırasıyla bir AJA Corvid 44 veya Corvid 88 çok formatlı I/O kartlı bir sunucu içeriyor. Woody Technologies, IN2IT Live’ın bir AJA KONA IP ses ve görüntü I/O kartı içerecek IP modelini de geliştirmeye başladı.

Woody IN2IT Live açık kayıt çözümünün müşteri tabanının çoğunluğunu küçük ve orta ölçekli işyerleri oluşturuyor ve iş akışında görüntü kaydı önemli bir rol oynuyor. Çözümün tasarımında AJA kartlar hep yer aldı. Woody Technologies kurucu ortaklarından ve Küresel Satış Müdürü Aurelien Brelle görüşlerini paylaştı: “IN2IT Live iş akışında görüntü kaydı önemli, ve çözümleri araştırmaya başladığımız andan itibaren AJA’nın doğru seçim olduğunu biliyorduk. Teknolojileri bütünleştirmeyi kolaylaştırıyor ve kalite ve uygun maliyet arasında doğru dengeyi kuruyor. Konu yenilikçilik olunca AJA en son müşteri taleplerini karşılayan dağıtım araçları sağlamakta iyi bir performans geçmişine sahip, bu sayede gelecek için akıllı bir hareket olacağını biliyorduk.

IN2IT Live NDI, SDI, web görüntü akışları, Skype ve Microsoft Teams uzaktan toplantı araçları gibi çok geniş çeşitlilikte canlı kaynakla çalışacak şekilde tasarlandı. Farklı çeşitlerde endüstri standardında medya varlık yönetim ve depolama çözümüyle bütünleşiyor ve post prodüksiyon uzmanlarının kullandıkları en popüler kayıt kodeklerini destekliyor. Görüntü kayıt (ingest) operatörleri, internet erişimine sahip oldukları her yerden kayıtları çizelgeleyebilmelerine ve kayıt değişkenlerini belirlemelerine imkân veren özel amaçlı sezgise3l bir web tabanlı arayüz yoluyla çok sayıda aygıta erişip denetleyebiliyorlar. Ardından yapım sırasında görüntü kaydını destekleyen AJA Corvid veya KONA IP kartla IN2IT Live gelen görüntü sinyallerini alıyor, kaydediyor ve kodluyor. Daha sonra çekimler merkezi bellek deposuna aktarılıyor ve kurgu ve diğer post prodüksiyon uzmanlarının erişebilece3ği hale geliyor. Patentli bir üstveri iş akışı, bir IN2IT Live işi başlatıldığında içeriğin organize edilmesini ve kolayca erişilmesini garantiliyor. 

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.