Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > VideoMic NTG Artık RØDE Connect ile Uyumlu
VideoMic NTG Artık RØDE Connect ile Uyumlu
21.11.2021 10:34

Ücretsiz podcast ve internet görüntü akış yazılımı RØDE Connect’in son güncellemesi, diğer bir popüler RODE mikrofonu olan VideoMic NTG ile uyumluluğun üzerindeki kilidi kırıyor.

RØDE Connect yazılıyla uyumlu hale getirilen bu ilk shotgun mikrofon, yaratıcılara bir kafa üzeri mikrofonla internette canlı görüntü yayını (live streaming) için ideal çözümü sunuyor. VideoMic NTG, hem podcast hem de akış yayınlarında bir masaüstü sehpası veya stüdyo kolu üzerinde kullanım için de ideal.

RØDE Connect profesyonel kalitede podcast ve canlı akış yayınlarını kolayca kaydetmeye yönelik, güçlü bir yazılım çözümü. Dört adede kadar RØDE mikrofonun tek bir bilgisayara bağlanmasına imkân veriyor; eksiksiz özelliklere sahip dijital mikser, ses ölçüm düzeyi göstergeleri, solo ve ses kesme butonları, stüdyo kalitesinde ses işlemcilerine tek tıkla erişim sunuyor. Hem podcast hem de akış yayıncıları için, uzaktaki konuklara kesintisiz bağlantı için ses dolguları ve sanal kanallar, internet akış uygulamalarını bütünleştirme, sözsüz müzik parçaları ekleme gibi geniş kapsamlı özellikler sunuyor.

Son derece çok yönlü, küçük boyutlu shotgun mikrofon VideoMic NTG, kendi sınıfındaki diğer tüm ürünlerden daha çok özellik sunuyor. Sadece çok çeşitli film çekim uygulamasına yönelik inanılmaz bir kamera üzeri mikrofon olmakla kalmayıp, bilgisayarlara doğrudan bağlantı için bir USB çıkışına da sahip. Bu benzersiz yeteneği sayesinde mikrofon, kulaklık çıkışı ve ses düzey denetimiyle eksik özelliklere sahip bir USB mikrofonu olarak kullanılabiliyor.

Şimdi de RØDE Connect ile uyumluluğu sayesinde VideoMic NTG daha da zengin özellikli ve çok yönlü bir hale geliyor.

VideoMic NTG, NT-USB Mini ile Wireless GO II adlı ürünlerden sonra RØDE Connect ile uyumlu hale getirilen üçüncü RODE ürünü. Bu üç mikrofondan her biri, masa başı kayıttan evden podcast yayınlamaya, canlı IRL akışlarına kadar çok çeşitli podcast ve akış kurulumu için ideal birer çözüm sunuyor.

Bir masa üstü sehpa veya stüdyo kolu üzerinde kullanıma ideal olan VideoMic NTG, RØDE Connect’te ses işleme için tasarlandı ve profesyonel sonuçları kolayca veriyor. Yayıncılık kategorisinde bir shotgun mikrofon olan ürün, mikrofonlarını ağızlarından uzağa koyarken yine de net sesi korumak isteyen podcast ve stream yayıncıları için de eşsiz bir çözüm sunuyor.

RODE bu güncellemeyle aynı anda VideoMic NTG için yeşil ve mavi birer mikrofon süngeri de piyasaya sürdü. Bu renkli köpükler en iyi ses kalitesi için mikrofonun kafanın üzerine yerleştirilmesine, ardından kroma key tekniğiyle çekimden çıkarılmasına imkân verdiği için, görüntü akış yayınlarında yeşil ve mavi ekran yöntemlerinden yararlanan yaratıcılar için mükemmel.

RODE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.