Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wohler, 1U ve 2U Boyutlarında Yeni iAM-AUDIO PLUS Monitörlerini Piyasaya Sürdü
Wohler, 1U ve 2U Boyutlarında Yeni iAM-AUDIO PLUS Monitörlerini Piyasaya Sürdü
24.12.2021 15:13

Görüntü, ses ve veri izleme çözümlerinin lider üreticilerinden Wohler Technologies, çeşitli iyileştirmeler içeren güncellenmiş bir iAM-AUDIO monitörünü piyasaya sürdü. 

Yeni iAM-AUDIO-1 PLUS ve AUDIO-2 PLUS üniteleri, ek SDI, 2110 veya 2022 için bir SFP yuvasını korurken, BNC üzerinde iki adet 3G-SDI girişi ve seçilen SDI girişinin döngülü bir çıkışını ek olarak sunar. Ünitenin derinliği de iki inç azaltılarak beş buçuk inçe düşürülerek,  sığ derinlik gereksinimlerini karşılar. Kullanım kolaylığı için dokunmatik kontroller ve mekanik kontrollerin bir karışımına daha fazla imkân vermek için ön panele dördüncü bir döner kodlayıcı eklenmiş. 

AES, MADI lisanslama yeteneği, ek özel miks çıkış yönlendirme ve Dolby işleme dahil olmak üzere diğer işlevsel yönler aynı kalırken, IP üzerinden ses IP opsiyon kartı Dante veya Ravenna’nın izlenmesini sağlar ve 2110-30 izleme de içerir. Karttaki birincil ve ikincil RJ-45 Ethernet bağlantı noktaları, kesintisiz (yedekli) 2022-7 izleme sağlar. Ayrıca bir analog opsiyon kartı da mevcut olup, DB-25 konektörleri üzerinde ilave 8 dengeli giriş ve çıkışın yanı sıra bir TOSLINK (SPDIF) konektörü sunar. API’ler, uzak GUI’ler ve ağ bağlantı noktaları, her iki ünitede de standart kaldı. 

Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Kim Templeman-Holmes yorum yaptı: “iAM-AUDIO ürünlerimizin evrimi, iVAM serimizde hâlihazırda mevcut olan birçok özellik ve avantajı katıyor ve şimdi ses ve AV monitörlerimizde mevcut seçenekleri standart hale getiriyor. SDI girdilerini BNC aracılığıyla eklemek, ısrarlı bir müşteri talebiydi ve bu güncellenmiş üniteyle çözdüğümüz için mutluyuz.

Wohler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.