Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Stream Labs VPlay Playout Sisteminin Yeteneklerini Arttırdı
Stream Labs VPlay Playout Sisteminin Yeteneklerini Arttırdı
27.12.2021 14:05

Görüntü izleme ve playout çözümlerinde dünya liderlerinden birisi olan Stream Labs, şirketin pazar lideri VPlay entegre kanal oynatma sistemi için gelişmiş yeni oynatma ve grafik yeteneklerini duyurdu. En son VPlay yazılımı ayrıca kayıt, depolama ve gelişmiş yayın akışı iş akışlarıyla bu eksiksiz medya yönetim platformunu zenginleştirdi.

Stream Labs Ürün Yönetimi ve Playout Direktörü Maksim Veremeev, açıklama yaptı: “VPlay yazılımı, VPlay sistemlerinin benzersiz güvenilirliği, esnekliği, biçimi ve güç kullanımı avantajları üzerine inşa edilen bir dizi yüksek değerli sistem geliştirmesi sunuyor. Bu önemli sürümle, Stream Labs, VPlay’i rekabette önde tutan sektör lideri işlevsellik ve performans üzerine inşa etmeye devam ediyor.

VPlay sistemi için önemli işlevsel kazanımlar arasında, 16 adede kadar ses akışını destekleme seçeneklerinin yanı sıra UHD, HD ve SD eşzamanlı çıkışlı dahili sinyal geçişleri de var. Bu genişletilmiş seçeneklerle VPlay, karmaşık görüntü kaynağı gereksinimleriyle uğraşırken daha esnek hale gelir ve aynı zamanda anahtarlayıcı/yönlendirici kontrolüne olan talebi azaltır. VPlay yazılım sürümü, iş akışını kolaylaştıran VRec Audio ve Video Ingest ile yeni entegrasyon da sağlar.

Bu yeni yazılım sürümü, girişlerin ve çıkışların tam çözünürlükte SRT ve NDI düşük gecikmeli izlenmesi ile eksiksiz bir uzaktan sistem operasyonu sağlar. Uzaktan sistem işletimi hiç bu kadar kolay olmamıştı.

VPlay artık verimli içerik, zaman çizelgeleme ve altyazı/CC yönetimi için VMedia ile çalışabilir. Üçüncü firmaların sistemleriyle entegrasyonu basitleştirir ve verimli içerik yönetimini müşteri iş akışlarını düzenlemede önemli bir faktör haline getirir.

Standart işlevlerinin bir parçası olarak VPlay, zengin grafikleri doğrudan oynatma iş akışına entegre etme, altyazı dosyası ekleme ve UHD, HD ve SD kanallarının eşzamanlı yönlendirmesi için önceden duyurulan özellikleri de içeriyor. VPlay sistemindeki diğer geliştirmeler arasında, içeri kaydetme, ve çıkış kodlama/kod dönüştürme, yukarı/aşağı kaliteye çevirme ve içerik hızı dönüştürme var. VPlay harici bir kodlayıcı gerektirmez ve aynı kanal için SRT, NDI, HLS, UDP, RTMP, SDI vb. gibi birden çok çıkış üretebilir.

Stream Labs çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.