Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İsrail Birinci Liginde EVS LiveCeption Pure Tekrar Oynatım Çözümü
İsrail Birinci Liginde EVS LiveCeption Pure Tekrar Oynatım Çözümü
22.12.2021 14:57

Uzun zamandır bir EVS dağıtıcısı olan Draco Video, Herzliya Stüdyoları olarak da bilinen müşterisi, bölgenin en büyük ve en gelişmiş TV yapım tesisi Birleşik İsrail Stüdyoları için EVS LiveCeption Pure tekrar oynatma çözümüne yatırım yaptı. 

Çözüm, Eylül ayında başlayan yeni İsrail Birinci Ligi sezonunun canlı prodüksiyonuna hizmet etmek için Birleşik İsrail Stüdyolarının en üst düzey aracı olan ‘OB van 1’ ünitesine kuruldu. LiveCeption Pure’un kullanımı, popüler engelli parkur yarışması Ninja Israel dahil olmak üzere diğer canlı spor ve eğlence prodüksiyonlarına da yayılacak ve daha sonra Tel Aviv’in hemen dışında bulunan büyük ölçekli stüdyo tesislerine kurulacak.

Draco Video’nun sahibi Assaf Roet şunları söyledi: “EVS’nin markası yerel yayın pazarında çok güçlü, ancak genelde finansal olarak çoğu kişi için erişilemeyen birinci sınıf ürünler olarak kabul ediliyor. United Studios’un eski ekipmanlarını yükseltme zamanı geldiğinde LiveCeption Pure, yatırım maliyetlerini kontrol altında tutarken EVS’nin önde gelen tekrar oynatma teknolojisine erişmelerini sağlamak için bize benzersiz bir fırsat sundu.

Çözüm, canlı bir prodüksiyon sırasında çok hedefli dosya aktarımını ve arşiv işlemlerini kolaylaştırmak için bir XFile3 bağlantılı arşiv ve kod dönüştürme sistemine sahip iki EVS XT-GO yeniden oynatma sunucusundan oluşuyor. XT-GO sunucuları, kesintisiz canlı yayın kaydı, ağır çekim ve süper hareketli tekrarların yanı sıra kırpma ve oynatma listesi kontrolü dahil olmak üzere, EVS’nin daha üst düzey XT sunucularının temel işlevlerini sunuyor. Aynı zamanda esnek yapılandırmalar da sağlıyor ve HD/FHD’den UHD-4K’ya, SDR’den HDR’ye ve ayrıca SDI/IP bağlantısına kadar tüm yeni formatları entegre ediyor. Yüksek kaliteli ve güvenilir canlı programlama ile daha düşük altyapı maliyetleri arasında doğru dengeyi sağlayan çözüm, İsrail spor müsabakalarının canlı yayını için ideal.

Bu yatırımla, United Studios’un OB van 1 aracı, bölgedeki EVS teknolojisini barındıran ve şirketin pazardaki rekabet gücünü güçlendiren ilk mobil TV prodüksiyon birimi oldu. Ayrıca bu Draco anlaşması, EVS’nin bölgedeki varlığını daha da genişletmesine yardımcı oldu ve daha fazla prodüksiyonun en son teknolojiden yararlanmasına izin vererek, izleyicilere yüksek kaliteli canlı programlar sağladı.

EVS Müşteri İlişkileri Müdürü Quentin Grutman şu yorumu yaptı: “Draco Video ile on yılı aşkın süredir çalışıyoruz ve bu süre zarfında müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için güçlü ve değerli bir ortaklık kurmayı başardık. Ortak çabalarımız sayesinde hizmetlerimizi birçok haber ve eğlence prodüksiyon ortamında müşterilerimize sunduk ve şimdi de İsrail’in en iyi spor etkinlikleri için LiveCeption Pure çözümümüzün kullanıldığını görmekten büyük heyecan duyuyoruz”.

EVs  ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0216 413 50 00 numaralı telefondan Arttek’i  arayabilirsiniz.