Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks’ün Bulut Tabanlı Yazılım Hizmeti TVU Channel, “Best of 2021” Ödülü Aldı
TVU Networks’ün Bulut Tabanlı Yazılım Hizmeti TVU Channel, “Best of 2021” Ödülü Aldı
22.01.2022 14:47

Canlı yayın alanında yenilikçilik ve teknoloji lideri TVU Networks, TVU Channel çözümü için iki saygın sektörel yayın olan TV Technology ve TVBEurope dergilerinden iki adet “ Best of 2021” ödülü kazandı. Her iki ödül programı da son 15 ayın olağanüstü yayın ürünleri ve çözümlerini inceledi ve bağımsız bir endüstri uzmanlarından oluşan panel tarafından değerlendirildi.

Future B2B Grubu İçerik Direktörü James McKeown yorum yaptı: “Bu ödüller, endüstri genelindeki ar-ge ekiplerinden gelen yenilikleri sergiliyor ve bir kez daha başvurular en yüksek standartta oldu. Kazananları tebrik ediyoruz, aynı zamanda bu yılki programa katılan herkesi de kutluyoruz.

Altyapısız bir 7/24 kanal çözümü olan TVU Channel, TVBEurope ve TV Teknolojisi kategorilerinde birinci oldu.

Başlangıçta dünyanın en büyük yayıncılarından biri olan TVU Channel için tasarlanan çözüm, kullanıcının basit bir web tarayıcısından canlı ve VOD programlar çizelgeleyip yayınlamasını sağlar. Bulut tabanlı çözüm, geleneksel bir televizyon kanalı yoluyla, OTT kanalına, pop-up  kanala playout, veya doğrudan sosyal medyaya dağıtım için kullanılabilir; tümü aynı anda ve herhangi bir ek altyapı olmadan. Platform, programlanmış aralar, manuel aralar ve tam SCTE geçişi dahil olmak üzere reklam ekleme için kapsamlı destek sağlar. CDN (içerik dağıtım ağı), sosyal medya ve çevrimiçi video platformlarından (OVP) doğrudan destek mevcut. TVU Channel ayrıca BFX, Wide Orbit ve çoğu üçüncü firma reklam çizelgeleme-planlama platformuyla bağlantı kurar. Platform, beklenmedik kesintilere karşı koruma sağlamak için bir yayıncının mevcut şirket içi kanalına bir yedek kanal olarak da hizmet verebilir.

2021’de 2020’ye kıyasla SaaS kullanımında yüzde 200’ün üzerinde bir artışa ek olarak, TVU Networks, IP ağ yayınlarının medya ve eğlence endüstrisi için tercih edilen içerik dağıtım yöntemi olarak yerini sağlamlaştırdığını ve 2021’de video kullanımında çok büyük bir artış olduğunu bildirdi.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.