Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Orbiter Docking Ring
ARRI Orbiter Docking Ring
25.02.2022 12:03

Orbiter, yenilikçi Orbiter Docking Ring ile artık eskisinden çok daha fazla olanak sunuyor. Bu aksesuar, aydınlatma tasarımcılarının ve görüntü yönetmenlerinin araç kutusunu daha da genişletiyor. Bu yenilenen araç, ARRI aydınlatmasının kalite ve gücünden yararlanmaya devam ederken, ARRI optiğine alternatif olarak halihazırda sahip olunan üçüncü firma optiklerinin Orbiter’da kullanılmasına da izin veriyor. 

Avantajlar

  • Üçüncü firma optiklerin takılmasına izin vererek Orbiter’ın çok yönlülüğünü artırma 
  • Stoktaki ekipman için performans ve kalite artışı 
  • Orbiter’in mevcut QLM sistemine kolay montaj 
  • Orbiter’in QLM sistemi aracılığıyla Docking Ring’in otomatik tanınması
  • Dahili düşük gürültülü soğutma sistemi 

Kullanım kolaylığı 

Orbiter Docking Ring, her Orbiter’ın Quick Lighting Mount (QLM) yuvasına kolayca monte edilir. Docking Ring, ışık kaynağı tarafından otomatik olarak tanınır ve üstün performans için ışık çıkışını ayarlar. Üçüncü firmaların ürettiği optiklerin takılması da herhangi bir alet gerektirmeden basit ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Dahili otomatik ve düşük gürültülü soğutma fanı sayesinde üçüncü firma optiklerinin çalışması güvenlidir. 

İki montaj seçeneği

1) Önce üçüncü firma optiği Docking Ring’e takılır ve ardından bu yapı Orbiter’a monte edilir; 

2) Önce Docking Ring Orbiter’a monte edilir ve ardından üçüncü firmanın optiği takılır.

Elinizde olanı kullanın 

Orbiter Docking Ring, çeşitli üreticilerin geniş bir uyumlu optik yelpazesinin takılmasına olanak tanır; farklı projeksiyon optikleri, Fresnel ve Cyc-optics. hepsi 7,9 kilograma kadar ağırlık tutar.  

Orbiter Docking Ring tek başına oldukça hafif ve küçük: ~ 1 kg ve 246 mm x 225 mm x 86 mm. Bu Orbiter üzerine takılı iken veya ayrı durumda kolay taşıma sağlar. 

ARRI optiklerini ve aksesuarlarını uygulamak için Docking Ring gerekli değil; yalnızca üçüncü firmaların optik ürünleri için gerekli. Bu aksesuar siyah renkte mevcut. 

Kalite ve performansa yatırım 

Bu yeni aksesuar, halihazırda sahip olunan ekipmana ikinci bir hayat verir. Orbiter’ın yerleşik reflektörü ve optik yönlendiricisi (collimator), eski donanımların verimliliğini artırır. Ayrıca, Orbiter’in üstün optik performansı, homojen alanı ve net projeksiyonu ile birlikte yüksek gücü ve çıkışı, üçüncü firma ekipmanların değerini yükseltir. Fazladan çok yönlülük üzerinde büyük etkisi olacak, yönetilebilir bir yatırım.

Genişletilmiş uygulama olanakları 

Orbiter Docking Ring, kiralama şirketlerinin müşterilerine daha da fazla çeşitlilik sağlamaları için harika bir olanak. Ayrıca tiyatrolar, prodüksiyonlar, fotoğrafçılar ve daha birçok kullanıcı, son teknoloji bir ışık sistemini deneyimlerken, bu yenilikten yararlanırken, artık ayarlanabilir LED kaynağı ARRI’ye ek olarak zaten sahip olunan çok çeşitli optiklerle kullanabiliyorlar. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.