Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telstra, Yayın Hizmetlerini Genişletmek İçin Cinegy Teknolojisi Kullanıyor
Telstra, Yayın Hizmetlerini Genişletmek İçin Cinegy Teknolojisi Kullanıyor
28.03.2022 12:06

Dijital görüntü işleme, varlık yönetimi, görüntü sıkıştırma, otomasyon ve playout hizmetleri için önde gelen bir yazılım teknoloji sağlayıcısı olan Cinegy, yeni müşterisi Telstra Broadcast Services’ın (TBS) Cinegy platformuna dayalı yayın ve playout hizmetlerini genişleteceğini duyurdu.  

Ölçeklenebilirliği, verimliliği ve ayrıca zengin özelliklere sahip ve kolay kullanılabilirliği ile tanınan Cinegy AIR, Telstra’nın playout hizmeti sunumunun belkemiğini oluşturacak.

Küresel medya endüstrisi, bulut özellikli ve yazılım tabanlı çözümlere doğru genişliyor. TBS’nin mevcut küresel fiber ve uydu ağlarına Cinegy yazılım modülleri üzerinde çalışan yeni playout yetenekleri eklemek, şirketi yayın pazarının gelişen ihtiyaçlarını karşılayacak hale getiriyor.

Cinegy GmbH Genel Müdürü Daniella Weigner açıklamasında şu şekilde işbirliğini özetledi. “Bulut tabanlı playout ve ilgili hizmetler sunmalarına yardımcı olmak için Telstra ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Cinegy teknolojisini Telstra’nın iş akışı yenilikleriyle birlikte kullanmak, yayıncılara içerik hizmetlerini sanal ortamlar aracılığıyla yönetme konusunda inanılmaz bir esneklik sağlayacak ve bu değişim çağında özel etkinliklere, program yapım fırsatlarına ve yeni pazarlara yanıt vermek için yeni hizmetler ve kanallar kurmalarına yardımcı olacak.

Telstra Broadcast Services Başkanı Andreas Eriksson ise açıklamasında, “Telstra Broadcast Services, Cinegy ile ortaklık kurarak geleneksel donanım tabanlı çözümlerin engellerini ve yeniliği engelleyen yatırım harcaması döngülerini ortadan kaldırabiliyor. MediaCloud çözümümüz, yeni ve mevcut hizmetler için yenilikçilik, hızlı tepkili değişiklikler ve dinamik iş akışları yoluyla ölçeklendirmeyi mümkün kıldığından, müşterilerimiz için gerçekten önem taşıyan hızlı yazılım geliştirme döngüleri sağlıyor.

Telstra Broadcast Services, Avustralya yayın pazarına şimdiden önemli playout hizmetleri sağladı ve yakında daha fazla müşteri ile çalıştığını da duyurması bekleniyor.

Cinegy’nin tüm ürünleri ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz info@cinegy.com.tr adresine yazabilir veya www.cinegy.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.