Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Prolight + Sound 2022: Performance + Production Hub’da En İyi Markalar ve
Prolight + Sound 2022: Performance + Production Hub’da En İyi Markalar ve
16.03.2022 13:03

Ürün Tanıtımları

Ses prodüksiyon, DJ’lik ve dijital canlı performans sektöründeki şirketler ve profesyoneller için yeni bir merkez olan Performance + Production Hub’ın Prolight + Sound 2022 fuarındaki prömiyeri, 26-29 Nisan’da dört gün boyunca çalışır durumda yeni ses araçlarının yanı sıra çok sayıda eğitim etkinliği de sunacak. Ableton, LD-Systems ve Tascam gibi önemli firmalar, yenilikçi donanım ve yazılım çözümlerini tanıtacaklar. Gnarly (Londra), DJ Ray-D (Frankfurt) ve Joana (Berlin) gibi ünlü sanatçılar, beat, turntable, kayıt ve ötesindeki yeteneklerini sergileyecekler. 

Messe Frankfurt Portalhaus’taki alan, Sample Music Festival ile yakın işbirliği içinde oluşturuluyor. Topluluk etkinlik serisinin yapımcıları zaten geçmişte Prolight + Sound programında aktif olarak yer almıştı. Performance + Production Hub’ın galası ile, işbirliği yapan çözüm ortakları tüm faaliyet alanlarından ses profesyonelleri için en iyi buluşma noktası olması için gösterdikleri çabayı vurguluyorlar. 

Önemli oyuncular ve yaratıcı start-up’lardan ses araçları

Her ölçekten şirket en son çözümlerini Performance + Production Hub’da sunacak: Klasik ürün sunumları tarzında veya cam kabinlerin arkasında değil, markanın uzmanlarıyla birlikte uygulamalı. Ürün yelpazesi, yazılım araçlarından, mikserlerden, sıralayıcılardan ve ses güçlendirme teknolojisinden DJ ekipmanı ve aksesuarlarına kadar uzanıyor. Şu ana kadar onaylanan katılımcılar arasında Ableton, ADAM Hall, Alter.audio, APB Dynasonics, Dato Musical Instruments, Decksaver, DJCity, Gravity, Herrmutt Lobby, Jetpack, LD-Systems, LiteConsole, Oyaide NEO, Tascam ve VoicA bulunuyor.

Ableton ve diğer çözüm ortaklarıyla Music Production Corner

Dünyanın önde gelen dijital ses iş istasyonu sağlayıcılarından biri olan Ableton ile işbirliği içinde, Performance + Production Hub müzik yapımcıları için bir cazibe merkezi olmaya aday. Ableton sertifikalı eğitimciler, yazılım araçları midi kontrolörler ve ritim sıralayıcılarla bir araya geldiğinde ortaya çıkan yaratıcı gücü gösterecekler. Diğer çözüm ortakları Tascam ve GIK Audio ile birlikte, “Sahada Kayıt” ana konulu bir istasyon da olacak. Burada, ses meraklıları, günlük malzemelerden sesleri nasıl kaydedeceklerini ve bunları mikslerine nasıl entegre edeceklerini öğrenecekler.

“Digital Live Performance “ sahnesi

Özenle tasarlanmış bir gösteri sahnesinde, birinci sınıf sanatçılar ve prodüksiyon uzmanları becerilerini sergileyecek ve ziyaretçilere farklı dijital canlı performans çeşitleri hakkında bilgi verecekler. Her şey, LED duvarlı etkileyici bir medya kurulumunun mümkün kıldığı, ses ve görsel izlenimlerin sinerjisi etrafında dönüyor. Şimdiye kadar gösteri sahnesine çıkacağı kesinleşen sanatçılar arasında Gnarly (canlı beat), Pedro La Kraken (parmakla davul çalma), Arkaei (canlı görsel performans), Hix Boson (canlı remiks), Ray-D (turntable) ve Soundadd ajansının yaratıcı başkanları (kontrol) yer alıyor.

Live Sound Branding Experience Zone 

Markaları etkili bir şekilde sergilemenin en son teknoloji ürünü bir yolu: Deneyim Alanı, canlı ses alanında markalaşma ve tanıtımın mevcut trendi hakkında fikir veriyor. Native Instruments ‘de Ürün Uzmanı Tim Kroker ve Sample Music Festival Direktörü Alex Sonnenfeld, yaratıcı potansiyelin altını çiziyor. Ses uzmanları, bir markanın tanınırlığını ürünlerin karakteristik seslerini müziğe entegre ederek veya yayın sırasında ses logolarının remiksini yaparak artırabilirler. 

En Çok Okunanlar
Dergi