Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > grandMA3 onPC Aydınlatma Denetimi Çözümleri
grandMA3 onPC Aydınlatma Denetimi Çözümleri
21.04.2022 17:14

grandMA3 onPC çözümleri, aydınlatma kontrol çözümlerinin ve ağ bileşenlerinin geliştirilmesinde onlarca yıllık deneyimin birikimini sunuyor. Mevcut ve gelecekteki gereksinimleri karşılamak için sürekli olarak geliştirilen en iyi donanımın yanı sıra, son derece verimli, dayanıklı yazılım, güvenilirliği yükseltiyor.

4.096 adede kadar değişkenle grandMA3 serisinin tam gücü

Windows ve Mac için grandMA3 yazılımı, grandMA3 konsollarındaki yazılımla aynı özellikleri ve işlevleri sunar. Program dosyaları ve cihazlar uyumlu olup, hepsi tek bir sistemde birlikte çalışabilir. Bunun operatör için anlamı, özellik seti ve esneklikten ödün vermeden, tam performansla çalışmak.

Küçük ve orta ölçekli etkinlikler veya maksimum 4.096 değişkenli kurulumlar için, grandMA3 onPC çözümleri mükemmel bir seçim.

Hassas bütçeler için yüksek değerli ve güvenli yatırım

grandMA3 onPC çözümlerinin farklı donanım seçenekleri deneyimlenebilir. Ücretsiz grandMA3 onPC yazılımıyla birlikte, bütçeye duyarlı etkinlikler ve kurulumlar için esnek bir aydınlatma kontrol sistemi elde edilebilir. Kişisel çalışma alanı elde etmek için farklı onPC cihazları birleştirilebilir.

Yazılım

grandMA3 onPC yazılımına ilk kez başladığınızda, iş hayatınızı kolaylaştıracak birçok yararlı araç bulacaksınız: Önceden tanımlanmış görünümler, sezgisel grafik kullanıcı arayüzleri ve birçok hareket kontrolü, günlük çalışmalarınızın yanı sıra daha sonraki işlerinizde de yardımcı olacaktır.

Yazılımı, gösterinizi önceden programlamak için, 3D görselleştirme için veya tam bir yedekleme çözümü olarak da kullanabilirsiniz.

Programları önceden tanımlanmış birçok nesne ve düzen ile programlamak için güçlü bir araç olan MA Start Show’a da bir göz atılabilir.

En iyi yanı, grandMA3 onPC yazılımının tüm bu özellikleri ücretsiz olarak kullanmaya izin vermesi.

Değişkenlerin potansiyelini açığa çıkarmak için grandMA3 onPC yazılımını indirin ve grandMA3 onPC ürünlerinden herhangi birine bağlanın.

DMX çıktılarının miktarı, her grandMA3 onPC ürününe göre değişir, ancak bunların tümü, eksiksiz grandMA3 yazılım işlevselliği için değişkenlerin potansiyelini açığa çıkarır. Özellik setinde hiçbir eksik yok ve ürün yelpazesi, bütçeniz veya bireysel ihtiyaçlarınız için doğru seçimi yapmanızı sağlar.

Donanım

Kişisel aydınlatma kontrol sistemi oluşturmak için grandMA3 onPC donanım çözümleri:

  • grandMA3 onPC command wing XT – Dahili MA anakartlı konsol çözümü.
  • grandMA3 onPC command wing – Eksiksiz grandMA3 mobil çözümü.
  • onPC fader wing – Fader uzantısı ve oynatma cihazı.
  • grandMA3 onPC rack-unit – Çok yönlü kurulum cihazı.
  • grandMA3 onPC xPort Nodes – grandMA3 onPC yazılımı için en uygun maliyetli DMX çıktı çözümleri.

MA Lighting ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.