Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks 2022 Katar Futbol Şampiyonasında Müşterilere ve Yayıncılara Uzaktan Prodüksiyon Sağlayacak
TVU Networks 2022 Katar Futbol Şampiyonasında Müşterilere ve Yayıncılara Uzaktan Prodüksiyon Sağlayacak
18.04.2022 12:46

Bulut ve IP tabanlı canlı video çözümlerinde pazar ve teknoloji lideri TVU Networks, FIFA World Cup Qatar 2022 futbol şampiyonası için müşterilere ve yayıncılara tam destek sağladığını duyurdu. TVU Media Services, canlı aktarım seçenekleri, uzaktan prodüksiyon yetenekleri ve 7/24 yerinde destek ile turnuvayı yayınlayan yayıncılara yardımcı olmak için benzersiz bir konuma sahip.

Covid-19 nedeniyle seyahat olanakları ve olay erinde bulunma kısıtlamaları, yayıncıların etkinlik yayın kalitesini etkilememeli. TVU Media Services’ın profesyonel uzaktan raporlama çözümü, muhabirler ve yapımcılar için evlerinden veya stüdyolarından olay yeri kamera ekibi, stüdyo veya kiosk kullanan koçlar, oyuncular, yerel halk ve diğer misafirlerle uzaktan söyleşiler gerçekleştirebilmeleri için eksiksiz bir hizmet sunabilir.

Yayıncılar, TVU MediaSource aracılığıyla 7 gün 24 saat erişilebilen, telif hakları alınmış canlı çekimleriyle izleyicileri Katar’daymış gibi hissettirebilecekler. Hak sahipleri için TVU One vericileri, röportajlar, sporcu profilleri ve etkinlik mekânını keşfetme gibi maç kapsamı dışındaki uygun maliyetli, canlı çekimler için en uygun seçenek.

Katar’da kiralanabilen TVU One mobil vericileri şu özelliklere sahipler:

  • Sınırsız 5G veri ile 5G iletimi
  • veya opsiyonel olarak 4K HDR’a hazır
  • 1 saniyeden kısa gecikme
  • Hücresel, 5G, Wi-Fi, Ethernet ve uydu gibi mevcut tüm veri bağlantılarının bir araya getirilmesi sayesinde herhangi bir yerden yayın kalitesinde video iletimi

TVU Media Services kapsamında ayrıca muhabirlerin yüksek kaliteli canlı çekimler yapmalarını ve TVU’nun entegre prodüksiyon çözümlerinden yararlanmalarını sağlayan TVU Anywhere mobil yayın uygulaması da mevcut. TVU Cloud tabanlı Remote Production çözümünün ayrılmaz bir bileşeni olan TVU Anywhere, üst düzey bir akıllı telefon, aydınlatma, mikrofon, tripod ve saatlerce TVU bulut hizmetleriyle birlikte sunulacak. Buna ek olarak, TVU Watch Party ve TVU Remote Commentator, Katar’da canlı yayın için TVU Media Services’dan edinilebilir. TVU Watch Party, mevcut yayın iş akışınızla uyumlu, kullanımı kolay bir kurulumda birden fazla taraftan (taraftarlar, sporcunun ailesi) düşük gecikmeyle canlı, yayın kalitesinde görüntüler yakalar. TVU Remote Commentator ile canlı yayın sunucusu, internet bağlantısı olan her yerden etkinliklere bağlanabilir.

TVU’nun Katar’da sağlayacağı ek hizmetler:

  • COVID düzenlemelerine tabi olarak, bildirimden sonraki iki ila dört saat içinde ekipman teslimi, kurulum, teknik yardım ve değişim
  • Sıfır riskli rezervasyon, etkinliğin iptal edilmesi durumunda tam bir geri ödeme sağlar
  • Katar’dan 7/24 canlı sinyaller havuzu
  • Kiralık profesyonel prodüksiyon ekipleri
  • Yüksek hızlı yönlendirici bağlantısı
  • Oyuncular, arkadaşlar ve aile arasında canlı anları uzaktan kolayca ve uygun maliyetle paylaşmak için TVU PartyLine platformu

TVU Networks, TVU Medya Hizmetleri Başkanı Kap Shin açıklama yaptı: “Yaz Oyunları sırasında Tokyo’daki deneyimimiz, müşterilerimiz için bir destek ağı kurmamız ve Pekin’deki Kış Oyunları için yaptığımız çalışmalarla, yayıncıların Katar’daki Futbol Şampiyonası gibi yüksek profilli bir etkinlik için ihtiyaç duyduğu her şeyi sunma becerimize yüzde 100 güveniyoruz. Değişen Covid kısıtlamaları göz önüne alındığında, farklı ülkelerde canlı spor yayınlarıyla ilgili belirli zorluklar var. Geçmişte bunları başarıyla inceledik ve mümkün olan en iyi canlı yayını oluşturmaya konsantre olabilmeleri için içerik üreticilerine yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bulut ve IP tabanlı çözümlerin devreye alınması gibi yaratıcı yaklaşımlar, tipik etkinlik yerinde erişim olmaksızın çekici bir yayın oluşturmak için gereken esnekliği sağlayabilir.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.