Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Pixelbug Yeni grandMA3 onPC Kumanda Kanadını Kullanıyor
Pixelbug Yeni grandMA3 onPC Kumanda Kanadını Kullanıyor
24.05.2022 18:16

Prodüksiyonların aydınlatılmaları söz konusu olduğunda, hevesli genç aydınlatma tasarımcıları Sachin Dunakhe ve Amey Pendharkar her zaman deney yapmaya hevesliler. Sıradan işlere razı olmak profesyonel DNA’larında yok ve bu nedenle yakın zamanda benzersiz grandMA3 onPC kumanda kanadına (command wing) yatırım yaptılar. Bununla, Hindistan Pune merkezli aydınlatma şirketleri Pixelbug için yeni bir başarı hikâyesi yazdılar.

Sachin Dunhake, grandMA2 konsol serisini üç yıldan fazla bir süredir kullanıyor ve ayrıca bir grandMA2 onPC kumanda kanadına sahip: “grandMA2, tiyatro ve moda gösterilerinden canlı konserlere ve kurumsal etkinliklere kadar çeşitli aydınlatma tasarım çalışmaları için her zaman benim tercih ettiğim bir konsol olmuştur. Tamamen yeni grandMA3 kullanıcı arayüzü ve geliştirilmiş yazılım işlevleri, izleyiciler için daha zenginleştirici görsel deneyimler oluşturmaya yardımcı olmak için kesinlikle zaman ve para yatırmaya değer. Ve bu yepyeni grandMA3 dünyasına dalmak için bu salgından daha iyi ne zaman olabilir!

Pixelbug, yenilikçi ve büyüleyici görsel deneyimler sağlama sloganı ile bir aydınlatma çözümleri repertuarı sunuyor. Artık yepyeni grandMA3 onPC kumanda kanadı ile şirket, özellikle kurumsal ve ticari “hibrid” toplantıları, sanal etkinlikleri ve ürün lansmanlarını/deneyimlerini göz önünde bulundurarak müşteri tabanını daha da genişletebilir. Mimari enstalâsyonlar bile artık gündemlerinde.

Pixelbug’un kurucu ortağı Amey Pendharkar, Sunidhi Chauhan, Amit Trivedi, Divine, Vishal-Shekhar dahil olmak üzere çeşitli sanatçılar için turne aydınlatma tasarımcılığı ve operatörlüğü dahil olmak üzere on yıldan fazla bir süredir eğlence endüstrisinde çalıştı.  

Sorunsuz ve kullanışlı bir aydınlatma konsolu için ilk tercihim her zaman MA olmuştur. grandMA2 konsolları ve dinamik özellik setleri, tüm bu yıllar boyunca aydınlatma konseptlerimi ve görselleştirmelerimi gerçeğe dönüştürdü ve grandMA3’e geçmek tamamen mantıklı bir adımdı. MA’nın Hindistan’daki distribütörü Hi Tech Audio Systems’a da bize yeni grandMA3 onPC kumanda kanadını sağladığı için teşekkür ederiz.

Hi Tech Audio Systems’dan MA Ürün Müdürü ve Teknik Destek Mühendisi Kakkaroda Ajay Teja, Pixelbug ve Sachin Dunakhe hakkında şunları söyledi: “Mr. Sachin mevcut bir MA müşterisiydi ve aynı zamanda teknoloji konusunda çok bilgili, bu yüzden her zaman yeni teknolojiye meraklı. grandMA3 masasında bir demo tanıtıp yeni özelliklerini gösterdiğimizde hemen beğendi ve yatırım yapmak istedi. Genç bir girişimci olarak, grandMA3’ün kullanışlı, taşıması kolay ve hafif olan temel modeli mükemmel bir seçimdi. Covid-19’dan bu yana kötü zamanlar yaşıyoruz ve finansal olarak yeni bir kite yatırım yapmak herkes için zor, ancak Sachin ve Amey sabırla bekledi ve sonunda grandMA3 onPC kumanda kanadı için bir sipariş verdi.

Sachin yorum yaptı: “Satış sonrası ve teknik destek her satın alma işleminden sonra hayati önem taşıyor ve Hi Tech Audio Systems mükemmeldi. Düzenli MA konsolu kullanıcıları olarak bunu elbette bekliyorduk ve satın almanın nihai memnuniyeti boyunca bize yardımcı olacak ve bize rehberlik edecek böyle harika bir ekibe sahip olmak bir ayrıcalıktı. GrandMA3 onPC kumanda kanadının satın alınmasından sonra Pixelbug için pek çok yol açıldı çünkü Maharashtra eyaletinde böyle bir teknolojik harikaya sahip sadece birkaç aydınlatma çözümleri kiralama şirketi var.

Hi Tech Audio Systems Genel Müdürü Rajan Gupta sözlerini şöyle tamamladı: “Ücretsiz-grandMA3 onPC yazılımıyla birlikte grandMA3 onPC kumanda kanadı, neredeyse her yerde kullanılabilen, portatif bir 2.048 parametre denetleyici. MA Lighting’in bu gibi ürünleri, Pixelbug gibi yeni kurulan şirketleri desteklemek ve işlerini güvenle büyütme hedefiyle daha geniş bir müşteri yelpazesine yaklaşmalarını sağlamak için ideal.

MA Lighting ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Asimetrik’i arayabilirsiniz.