Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wohler iVAM 1U 12G-SDI & Analog LCD Monitör
Wohler iVAM 1U 12G-SDI & Analog LCD Monitör
25.05.2022 09:09

Mevcut i VAM 3G ürünlerinin devamı olan yeni iVAM1-12G (1RU), Wohler’in en üst modeli 2U iAM-12G-SDI yerine daha düşük maliyetli ve daha düşük yükseklikte (1U) bir seçenek sunuyor. Dolby ATMOS kod çözmeye gerek kalmadan 12G sinyal işlemenin gerekli olduğu durumlarda bu son çıkan ürün, mevcut iVAM-3G modellerinde bulunan tüm seçenekleri ve daha fazlasını sunuyor.

5.5” derinliğe sahip ürün, standart olarak seçilen SDI çıkışlı iki adet 12G/3G/HD/SD-SDI giriş, bir çift analog giriş ve çıkış, bir HDMI çıkışı, ses yüksekliği ölçümü ve faz göstergesi ile birlikte teslim edilir. Ayrıca, ölçüm göstergelerini izleme ve diğer izleme bilgileri dahil olmak üzere üniteyi uzaktan yönetmek için ağ yetenekleri de dahil. 

Ek sinyal seçenekleri de var: AES3 girişleri, MADI, ST-2110, ST-2022-6 ve IP üzerinden ses. Sinyal işleme seçenekleri arasında SDI ve AES3 için Dolby kod çözme ve 2110 var. Yükseltilmiş bir çıkış yönlendirme özelliği de mevcut.

iVAM1-12G, artık iVAM ve çoğu iAM ürünü için mevcut olan ve 3G ürünlerine iki ek 3G girişi veya 12G ürünlerine iki ek 12G girişi ekleyen, yeni piyasaya sürülen SFP-Option Card dahil olmak üzere üç adede kadar opsiyon kartından herhangi biri için alan sunar.

Diğer opsiyon kartları, Dante veya Ravenna formatlarında sunulan IP üzerinden ses sağlar ve kesintisiz (yedekli) 2022-7 izlemeyi mümkün kılan 2110-30 birincil ve ikincil RJ-45 Ethernet bağlantı noktalarını içerir; bir analog opsiyon kartı, DB-25 konektörlerinde 8 tane daha dengeli giriş ve çıkış sunar ve ayrıca bir TOSLINK (SPDIF) konektöründen yararlanır.

Wohler CEO’su Makarand Karanjkar şunları söyledi: “Müşterilerimiz, özellikle değişen teknik gereksinimlere ve bütçelere yanıt olarak ek özellikler katmak için kolay bir yükseltme yolunun esnekliği ile bugün ihtiyaç duydukları sinyal girişlerini ve opsiyonları seçmelerine olanak tanıyan alakart özellik seçimlerimizin avantajlarını beğeniyorlar. Wohler’in yaklaşımı, müşterilerimizin yatırımlarını korumak ve geleceğe dönük kılmak için ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere özel olarak tasarlandı. Ürün yelpazemize eklenen bu yeni IP’ye hazır 12G ürün, iAM-12G-SDI modelimize daha düşük maliyetli bir seçenek eklerken, bu tasarım felsefesini de sürdürüyor.”  

Wohler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.