Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MediaCast IP Teknolojisindeki Uzman Kadrosu ile Birlikte, Kiloview Tarafından Türkiye Distribütörü Olarak Atandı
MediaCast IP Teknolojisindeki Uzman Kadrosu ile Birlikte, Kiloview Tarafından Türkiye Distribütörü Olarak Atandı
25.05.2022 10:07

Başarılı NDI encoder ve decoder ürünleriyle ön plana çıkan Kiloview, Türkiye’de ürünlerinin dağıtımı için İstanbul’un profesyonel ses/görüntü çözümleri distribütörü MediaCast’i atadı.

Dağıtım portföyünde bir çok IP tabanlı medya teknolojisinin liderlerini içeren MediaCast, IP tabanlı iş akışı çözümlerinizi güçlendirmek için anlaşmalı olduğu markalara Kiloview’i de ekledi. MediaCast, NDI serisi ile birlikte Kiloview’in bütün ürün portfolyosunu dağıtıma sunacak ve böylece IP iş akışınızda NDI veya streaming çözümleri için iş akışınızı güçlendirecek özelleştirilebilir geniş bir ürün ağına erişiminiz olacaktır.

Kiloview’i Tanıyalım

2011 yılında kurulan Kiloview, SDI/HDMI’den (HD veya 4K UHD) IP’ye video encoding, decoding, converting, IP tabanlı video değiştirme ve H.264/H.265/NDI aracılığıyla Ethernet, Wi-Fi veya 4G-LTE bağlama/5G-LTE vb stream dahil olmak üzere çeşitli ürünlerle IP Tabanlı video iletiminde profesyonel bir çözüm sağlayıcıdır.

Kiloview, PTZ kontrolü, OSD, crop, recording, stream gibi işlevlerle birlikte, bağımsız birimler veya rack monte birimler olarak, temel bant arayüzleri veya farklı protokollere sahip IP akışları gibi farklı giriş ve çıkışları işleyebilen donanım ve yazılım çözümleri sunar. Hizmetleri, Kiloview’i dünyadaki en çok yönlü AV-over-IP çözüm sağlayıcılarından biri yapıyor.

Kiloview ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.