Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Riedel, Amerika Pazarında Destek, Satış ve Ar-Ge Ekiplerini Genişletti
Riedel, Amerika Pazarında Destek, Satış ve Ar-Ge Ekiplerini Genişletti
21.05.2022 11:16

Riedel Communications Kuzey ve Güney Amerika pazarına yönelik birkaç önemli hamlesini duyurdu. Bunlar arasında Kuzey Amerika genel merkezinin California eyaletinin Burbank kentinden, Santa Clarita Vadisi’ndeki 14.000 metrekarelik bir alana taşıması; Ar-Ge çalışmalarını, Montreal’de ek 1.850 metrekare alana ve 120 ek çalışma mekânına sahip yeni bir ofisle hızlandırması; destek, satış ve Ar-Ge ekiplerine çok sayıda personel ilavesi yapması var.

Riedel Communications Ürün Bölümü CEO’su Rik Hoeree açıklama yaptı: “Geçtiğimiz iki yıl boyunca Amerika kıtasındaki varlığımızı genişletmeye odaklandık. Yeni Santa Clarita Valley genel merkezimiz ile satış ve servis ekiplerimize yapılan eklemeler, eşsiz hizmet ve destek seviyelerini korurken bunu yapmamıza yardımcı oluyor. Ar-Ge ekibimizi güçlendirerek ve onlara geniş bir laboratuvar ve üretim alanı, demo salonu, film çekimi için yeşil oda ve birden fazla ortak çalışma odası ve yaratıcı alanlar içeren yenilikçi bir tesis sağlayarak, Amerika video piyasasında lider bir pozisyon elde etmek için iyi bir konuma geldik.

Yerelleştirilmiş pazarlama stratejilerinin geliştirilmesi, uygulanması ve ölçülmesi yoluyla Amerika pazarına daha fazla nüfuz etmek için Riedel, Amerika Pazarlama Müdürü olarak Sara Kudrle’yi işe aldı. Satış operasyonları müdürü olarak Kirsten Ballard, şirketin bölgedeki satış çabalarının yönetilmesine yardım ediyor. Richard Kraemer ve Josh Yagjian, bölgesel satış temsilcileri olarak Riedel’e katıldılar. Kraemer, Kanada’daki satışları denetlerken, Yagjian ABD’nin Kuzeydoğu bölgesindeki satış ve raporlara yardımcı oluyor.

Riedel’in mükemmel hizmet ve desteğinin hızla büyümeye devam etmesini sağlamak için şirket, David Perkins’i Riedel Americas’ın servis ve destek müdürü olarak atadı. Bu görevinde Perkins, müşteri memnuniyeti hedeflerini belirlemek ve aşmak için kullanılan süreçleri ve uygulamaları geliştirirken, şirketin dahili teknik destek ve servis ekiplerini denetliyor.

Maer Infante ile Anees Bhaiyat’ın hizmet ve destek uzmanları olarak katılmalarıyla Riedel’in servis departmanı daha da güçlendirildi ve bu da Joshua Harrison’ı sistem danışmanlığı rolüne geçiş için serbest bıraktı. Son olarak, depo envanterini koruyup sürdürmek, doğru ve zamanında ürün teslimatı sağlamak için Riedel, lojistik uzmanı olarak Gene Arrington’ı işe aldı.

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.