Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DJI’ın Yeni Mikrofonu DJI Mic Türkiye’de Satışa Çıktı
DJI’ın Yeni Mikrofonu DJI Mic Türkiye’de Satışa Çıktı
21.06.2022 15:36

Videoların kalitesiyle eşleşen seslerin kolayca kaydedilebilmesini sağlayan DJI Mic, içerik üreticileri için vazgeçilmez bir ürün oluyor. Geliştirilmiş en fonksiyonel, pratik ve güvenli ses kayıt cihazı ve içeriklerini bir üst seviyeye taşımak isteyen kullanıcılar için avantaj sağlayan DJI Mic, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de satışta.

DJI Mic, 250 m’ye kadar mesafelerde olağanüstü ses kalitesi ve çift kanallı kayıt sunuyor. Cihazlarla geniş uyumluluğa sahip DJI Mic, ana akım akıllı telefon, kamera ve dizüstü bilgisayar markalarıyla çalışabiliyor. Hareket halindeyken açılabilen, bağlantı sağlayabilen ve kristal netliğinde ses kayıt imkanı sunan DJI Mic, ses kayıt cihazına ihtiyaç duyan herkesin yanında. 

Uzun süreli ve net ses kaydı

Ultra taşınabilir şarj kutusu ile vericiler ve alıcı şarj edilebilirken, DJI Mic, vericilerden 5,5 saat, alıcıdan 5 saat ve şarj kutusuyla 15 saate kadar pil ömrü ile ses kaydını kolaylaştırıyor. Tüm ortam şartlarında kayda imkan sağlayan DJI Mic, sahip olduğu mikrofon ön cam ile rüzgarı ve gürültülü ortamları etkili bir şekilde bastırarak net sesler kaydetmeye devam ediyor. Kablosuz iletim ve giyilebilirlik özelliğine sahip olan DJI Mic, karmaşık senaryolarda bile net ve güvenilir ses kaydı sağlıyor. DJI’nin en son şifreleme teknolojisini kullanan DJI Mic, 250 metreye kadar mesafelerde net ses kaydı yapabiliyor.