Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Singular.live Grafik Şablonları Artık TVU Channel Çözümünde
Singular.live Grafik Şablonları Artık TVU Channel Çözümünde
21.06.2022 16:25

Bulut ve IP tabanlı canlı görüntü çözümlerinde piyasa ve teknoloji liderlerinden biri olan TVU Networks, TVU Channel çözümünde önemli bir güncelleme yaptı. Bulut ortamında 7/24 bir kanal çözümü olan TVU Channel, artık canlı grafik bindirmeler için Singular.live ile tamamen entegre.

TVU Channel, kullanıcının basit bir web tarayıcısından canlı ve VOD programların yayın akışlarını planlamasını sağlayan, altyapısız bir 7/24 kanal çözümü. Bulut tabanlı bu çözüm, geleneksel bir televizyon kanalı üzerinden, OTT kanalına, kısa süreli kanala (pop-up channel ) veya doğrudan sosyal medyaya dağıtım için playout amacıyla aynı anda ve ek altyapı olmadan kullanılabilir.

Singular.live entegrasyonu ile kullanıcılar, Singular’ın şablon tabanlı grafik bindirmelerden oluşan geniş kitaplığını doğrudan TVU Channel platformu içinden TVU Channel programlarına uygulayabilirler. Bulut tabanlı Singular platformu, eksiksiz bir yaratma-geliştirme ortamıyla eksiksiz bir dinamik katmanlar paketi sağlayarak, herhangi bir kullanıcının kendi tasarımını markasına uyacak şekilde yeniden oluşturmasına olanak tanır. Grafiklerin sıralama ve akışları, Singular’ın tarayıcı tabanlı program kontrollerinden de planlanabilir. Singular grafiklerinin eklenmesi, her yerden hemen devreye alınabilen gelişmiş, bulut tabanlı Master Control Operations (MCO) işlemleri sağlar. Bir felaket olayı durumunda, istasyonun programları kesintisiz olarak devam eder. TVU Channel ile kullanıcılar, yayın akışı planlanmış canlı veya önceden kaydedilmiş programlarda anında değişiklik yapabilirler.

TVU Networks İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Greg Doggett şunları söyledi: “Bu eksiksiz Singular.live entegrasyonu, TVU Channel çözümümüzü geliştirmemizde ileriye doğru atılmış güçlü bir adım. Singular, TVU Producer kullanıcılarının bu mevcut entegrasyonla deneyimlediği her tür uygulama (spor, haber, eğlence) için inanılmaz genişlikte bindirme seçeneklerine sahip. Kullanıcıların bir Singular grafik bindirme ile çalışmak için Channel arayüzünden asla ayrılmaları gerekmez. Bu, canlı video prodüksiyonunu tüm içerik yaratıcılar için sorunsuz ve etkin hale getirme taahhüdümüzü gösteriyor.

Singular’ın REST API’si, kullanıcıların canlı verileri yönetmesine, canlı grafik bindirmelerin animasyonlarını başlatmasına olanak tanır ve program yapımcıları bindirmeleri herhangi bir yerden, uzaktan yönetip müdahale edebilir.

Singular.live CEO’su Andrew Heimbold yorum yaptı: “TVU ve Singular, bulut prodüksiyonunu bir sonraki seviyeye taşıyor. TVU Channel ile bizim dinamik Singular grafik bindirmelerimizin bu kombinasyonu, kaliteden hiç ödün vermeden daha sürdürülebilir ve etkileyici çözümler sağlıyor. Bu çözüm ortaklığı, hem TVU hem de Singular kullanıcılarına avantajlar sağlamak amacıyla daha fazla yetenek sağlamak için tamamlayıcı, sınıfının en iyisi teknolojiden yararlanıyor. Birlikte, bulut prodüksiyonu yapan herkesin prodüksiyonlarının kalitesini yükseltmesini sağlayarak, izleyici katılımını ve gelir fırsatlarını artırıyoruz. TVU ve Singular kullanılarak oluşturulacak yeni nesil içerikleri görecek olmaktan heyecan duyuyoruz.

Bulut tabanlı bir çözüm olarak TVU Channel, herhangi bir karmaşık yapılandırma olmaksızın hızla kurulup devreye alınabilir. Başlamak için kapsamlı bir eğitim gerekmez. Kanal oluşturma ve yönetmeyi öğrenmesi çok kolay. Tarayıcı tabanlı arayüze, internet erişimi olan dünyanın her yerinden herhangi bir dizüstü bilgisayar veya akıllı cihaz aracılığıyla erişilebilir.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.