Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony PVM-X3200 32 İnç 4K HDR TRIMASTER Üst Düzey Monitör
Sony PVM-X3200 32 İnç 4K HDR TRIMASTER Üst Düzey Monitör
23.07.2022 13:13

PVM-X3200, BVM-HX310 4K HDR master monitörle renkleri eşleşen ve 1000 cd/m2 parlaklık sunan, birinci sınıf LCD panel içeren bir 32 inç 4K HDR yüksek kaliteli görüntü monitörü. Bu, kurgu ve ses miksi amaçlı set içi, stüdyo ve kamyon uygulamaları için 19 inç EIA aygıt raflarında grup halinde izlemeyi kolaylaştırır.

TRIMASTER,  ile doğru renk üretimi, hassas görüntüleme ve tutarlı görüntü kalitesi 

Sony’nin beğenilen TRIMASTER mimarisi, doğru resim üretimi, hassas görüntüleme ve kaliteli resim tutarlılığı sunar. Bunun panel kontrol ve sinyal işleme sistemi açısından hızlı işleme, Optik Elektrik Transfer Fonksiyonu ile giriş sinyallerinin kusursuz doğrusallaştırılması, doğru renk üretimi gibi birçok avantajı var.

Birden çok monitörle çalışırken kolay kurulum ve kolay bakım

V3.0 aygıt yazılımı ile tek bir PVM-X3200 monitörün kurulumu ayarlandığında, bu kurulum PVM-X serisinin ekran boyutları farklı bile olsa bir USB bellek aracılığıyla birden fazla PVM-X3200, X2400 ve X1800 birimine kopyalanabilir. Bu işlev, birçok üniteyi kurmak için yapılandırma süresini en aza indirir. Ayrıca PVM-X3200, Monitor AutoWhiteAdjustment adı verilen yazılım tabanlı bir renk sıcaklığı (beyaz dengesi) kalibrasyon işlevine de sahip.

HDR’den SDR’ye çevirme desteği

Opsiyonel PVML-HSX1 HDR-SDR çevrim lisansı olan PVM-X3200, canlı prodüksiyon ortamlarında HDR-SDR dönüştürmeyi destekler. Bu lisans şunları etkinleştirir: 4K’dan HD’ye düşük çözünürlüğe dönüştürme, renk alanı dönüştürme, OETF dönüştürme, progresiften aralıklı taramalıya dönüştürme ve Quad-link 3G’den Single-link 12G’ye dönüştürme. Ayrıca Enhanced Monitor Output aracılığıyla, dönüştürülmüş resimlerin diğer 4K veya HD monitörlere çıkışına da izin verir. Bu özellik, dönüştürülmüş sinyallerin yerel veya uzaktan izlenmelerini kolaylaştırır. V3 aygıt yazılımı, yeni bir deneme lisansını destekler. Bu, Sony’nin benzersiz HDR-SDR dönüşümünü uygulama işlevini doğrulamak için kullanılabilir. Yeni bir satın alma veya güncellemeden sonra yaklaşık 240 saat* geçene kadar geçerli. Son kullanma tarihine kadar sürekli kullanım için opsiyonel PVML-HSX1 lisansına ihtiyaç var.

Deneme süresi, monitörün dahili saatine bağlıdır. Lisansı kullansanız da kullanmasanız da süre geri sayılacaktır.

User 3D renk tablosu sinyal çıkışı desteği

Opsiyonel PVML-HSX1 HDR-SDR çevrim lisansı, Enhanced Monitor Output yoluyla diğer 4K/HD cihazlara uygulanan User 3D LUT’larını içeren sinyallerin çıkışını da destekleyerek, canlı yapım, sinema, drama, reklam, müzik ve belgesel prodüksiyon ortamlarında verimli iş akışlarını daha da kolaylaştırır.

SR Live meta verisi

PVM-X3200, monitör ayarlarının gelen sinyalle eşleşmesini sağlayan SR Live meta verilerini destekler. Ayrıca Status menüsünde gelen bir SDI sinyali üzerindeki SR Live meta veri parametreleri onaylanabilir. Bu, monitörün SR Live iş akışlarında kullanımını kolaylaştırmaya yardımcı olur.