Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Riedel IP Uzmanı SDNsquare Firmasını Satın Aldı
Riedel IP Uzmanı SDNsquare Firmasını Satın Aldı
24.09.2022 14:28

Canlı IP altyapıları ve ağlarının hızla büyüyen işleri kapsamında teknoloji bilgisine daha fazla yatırım yapan Riedel, SDNsquare’i satın almasıyla birlikte gerçek zamanlı IP ağ planlama ve SDN (Software Defined Network) kontrolü alanlarındaki uzmanlık ekibini genişleterek, hızla gelişen video çözümleri yelpazesini zenginleştirdi.

Belçika merkezli SDNsquare, karmaşık ve zorlu IP tabanlı medya kurulumları için son teknoloji Yazılım Tanımlı Ağ (SDN) çözümlerinin lider teknoloji sağlayıcısı. Teknolojisi çok sayıda IP tabanlı projede kendini kanıtladı ve müşterileri tarafından Tokyo Oyunları, Roland Garros ve Münih Avrupa Atletizm Şampiyonası gibi büyük spor etkinliklerinde kullanıldı.

Riedel Ürün Bölümü CEO’su Rik Hoerée, “SDNsquare, medyada yazılım tanımlı ağ planlaması söz konusu olduğunda tanınmış bir yenilikçi” dedi. “SDNsquare ekibini Riedel ailesine kabul etmekten, teknolojilerini gelecekteki ürünlerimize entegre etmekten ve müşterilerimiz için IP’yi basitleştirmeye yardımcı olmak için yeteneklerini geliştirmekten dolayı çok heyecanlıyız.

SDNsquare CEO’su Henry Alexander şunları söyledi: “Riedel ailesinin bir parçası olmak, temel teknolojimizin sürekliliğini ve daha da geliştirilmesini sağlar. SDNsquare ekibi artık Riedel Ar-Ge ve Müşteri Başarı ekibine entegre edilecek ve Belçika’nın Ghent kentindeki ofislerinden çalışmaya devam edecek.

SDNsquare Kurucu Ortağı ve Başkanı Lieven Vermaele şunları ekledi: “Bu adım, SDN planlaması etrafındaki yenilikleri hızlandırmaya yardımcı olacak ve bunu gelecekteki Riedel çözümlerine dahil ederek daha büyük bir müşteri grubunun bu teknolojiden faydalanmasına izin verecek.

Grup CEO’su Thomas Riedel son yorumu yaptı: “Bu satın alma, gelecekteki yenilikler ve büyüme için bir itici güç olarak teknolojiye yatırım yapmaya devam etme taahhüdümüzün altını çiziyor. SDNsquare ekibi ile Ağ, Ürün ve Denetimli Teknoloji Bölümlerimiz arasındaki etkileşimden kaynaklanan güçlü sinerjiden dolayı çok heyecanlıyız.

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.