Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > FeiyuTech SCORP-Mini Gimbal
FeiyuTech SCORP-Mini Gimbal
24.09.2022 15:47

Görüntü sabitleme teknolojisinde lider markalardan birisi olan FeiyuTech, her çekimde pürüzsüz, profesyonel stüdyo kalitesinde video için aynasız, kompakt, aksiyon kameraları ve akıllı telefonlar dahil olmak üzere dört popüler kamera türünün tamamıyla kullanım için üretilmiş tek FeiyuTech gimbal olan yeni SCORP-Mini’yi piyasaya sürdü. SCORP-Mini, TikTok, YouTube ve Instagram gibi sosyal medyayı ve film çekmek için GoPro gibi aksiyon kameraları da dahil olmak üzere farklı kameralar ve akıllı telefonların karışımını kullanmayı seven kısa video yaratıcılarını hedefliyor.

SCORP-Mini’nin kurulumu ve dengelenmesi hızlı ve kolay. Yeni gelişmiş özellikleri arasında tepki hızında %30 artış için optimize edilmiş Control Logic’e sahip yükseltilmiş bir W9 Stabilization Control Algorithm (sabitleme denetim algoritması), hareket halindeyken beş kat geliştirilmiş vücut duruş doğruluğuna sahip optimize Pose Estimation Algorithm (poz tahmini algoritması) ve pürüzsüz, yüksek kaliteli görüntüler için 240x240 çözünürlüğe sahip 1,3 inç OLED ekran yer alıyor. Gimbalın jiroskopu, aşırı sıcaklık değişimlerinde bile mükemmel performans sağlayan sabit sıcaklık kontrollerine sahip.

SCORP-Mini, en çok satan FeiyuTech SCORP gimbal serisinin tasarım tarzını, avucunuzun içine rahatça oturacak şekilde tasarlanmış ergonomik, hafif T-şekilli bir tutma yeriyle ve düşük açılı çekim için entegre bir süspansiyon koluyla sürdürüyor. Zengin özelliklere sahip, ama bir sırt çantasına sığacak kadar da küçük olan SCORP-Mini, kısa video oluşturma için en popüler cihazlarla uyumlu. Tek tuşla dikey çekim işlevine ek olarak, kaydırarak zoom, hızlandırılmış ve panoramik çekimler için hızlı işlevler ve modlar, ve dolgu ışıkları ve mikrofonlar gibi temel aksesuarlar için yeterli alan ve yük taşıma kapasitesi de var.

SCORP-Mini gimbalın özellikleri:

  • “Hepsi bir arada” tarzı gimbal, 4 tür kamerayla çalışır: aynasız, kompakt, akıllı telefon ve aksiyon kamerası.
  • Esnek konumlandırma ile ergonomik tasarım: T şeklindeki tutma yeri ve entegre süspansiyon kolu, hassas kontrol, gelişmiş konfor, esnek konumlandırma ve daha az ağırlık kaldırma için ele uyacak şekilde tasarlanmış. Entegre süspansiyon kolu, düşük açılı çekimi her zamankinden daha kolay hale getirir.
  • Gelişmiş Modlar: 3D surround çekim, otomatik panoramalar, odak takibi, zoom için kaydırma, hızlandırılmış hareketli çekimler ve panoramik modlar.
  • Sofistike, hafif ve tutması kolay: hafif havacılık sınıfı alüminyumdan ve sentetik makromoleküler reçineden yapılmış olup, yalnızca 787g ağırlığında, uzun çekim seansları için rahat.
  • Büyük dokunmatik ekranlı küçük gövde: Bir uygulamaya ihtiyaç duymadan tüm işlevler üzerinde tam kontrol için çok geniş 1,3 inç dokunmatik ekran.
  • Daha kolay çekim için kamera kontrolleri: Tam kontrol için deklanşör ve harici takip motorunu kontrol etmek amacıyla USB-C üzerinden bağlantı.
  • Daha fazla işlev için uygulama (app): Nesne izleme, zoom yaparak çekim, hızlandırılmış modlar ve daha fazlasını içeren özellikler Feiyu ON uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilir, bu da ürünü profesyonel Tik Tok video oluşturma için ideal bir araç haline getirir.
  • Beş yönlü ağırlık merkezi ayarı ve Arca hızlı ayırma plakası.
  • Profesyonel odak tekerleği: Yüksek kontrol hassasiyetiyle harici takip odağını destekler.
  • Çoklu hızlı işlev düğmeleri.
  • Kurulumu hızlı ve dengelenmesi kolay.
  • Hızlı şarj: 13 saatlik pil ömrüyle 1,6 saatte şarj.

FeiyuTech ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 455 67 00 numaralı telefondan Karfo Karacasulu’yu arayabilirsiniz.