Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Glensound IBC 2022 Fuarında Yayın, eSports ve Canlı Etkinlik Çözümlerini Sergiledi
Glensound IBC 2022 Fuarında Yayın, eSports ve Canlı Etkinlik Çözümlerini Sergiledi
22.10.2022 13:58

Yüksek kaliteli ses sistemlerinde endüstri liderlerinden biri olan Glensound, pratik, yolculuğa çıkmaya hazır sistemlerindeki en son gelişmeleri IBC 2022’de sergiledi. Yeni ek işlevler, eSports ve canlı etkinliklerin yanı sıra yayın üzerinde çalışan kullanıcılardan gelen sürekli taleplere yanıt veriyor.

eSports’ta sesin çok zorlu güvenlik duvarı zorluklarını karşılamak için Glensound, her oyuncunun yalnızca kendi oyun sesini ve ekibiyle iletişimini duymasını sağlayan ağ bağlantılı GTM (Game, Team, Me) aygıtını geliştirdi. Her oyuncuya sunulan çoklu ses kaynaklarına, gömülü olmayan (de-embedded ) SDI ses dahil edildi: şimdi GTM, daha fazla dağıtım için oyun sesinin SDI sinyaline gömülmesine izin veriyor.

Glensound, Dante’nin Ethernet üzerinden ses standardını ilk benimseyenlerden oldu ve ağ bağlantılı ürünleri sürekli olarak bu standardı destekliyor. IBC’de şirket, Dante tarafından desteklenemeyen, 48 KHz’den daha yüksek kodlama hızlarını işleme yeteneği gibi işlevler getiren AES67 ses için tam destek eklediğini açıkladı.

AES67, Dante ağı gibi bir eklenti donanım modülünde mevcut. Bu aynı zamanda gelişmiş uygulamalara da izin veriyor: Örneğin Vittoria ağ köprüsü, iki ses ağı arasında güvenlik duvarlı bağlantı sağlıyor ve şimdi bunlardan biri Dante, diğeri AES67 olabilir ve aralarında 32 ses kanalı tamamen güvenli bir şekilde geçebiliyor.

Ayrıca 4G dahil standart hücresel bağlantı kullanan Nomad taşınabilir canlı ses ünitesi de Amsterdam’da sergilendi. XLR girişi ve kulaklık jakı ile uzaktan yorum veya tam talkback içeren röportajlar için ideal bir çözüm sunuyor. Tüm Glensound ürünleri gibi, yoldaki yaşamın zorlukları için üretildi, bu nedenle hem sağlam hem de pratik.

Glensound ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.