Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Trans Am Serisi Yarış, CBS Spor Televizyonundaki Yayınlar Sırasında Araç İçi Kamera Çekimi İçin LiveU LU300S 5G Çözümünden Yararlanıyor
Trans Am Serisi Yarış, CBS Spor Televizyonundaki Yayınlar Sırasında Araç İçi Kamera Çekimi İçin LiveU LU300S 5G Çözümünden Yararlanıyor
22.10.2022 14:01

2022 sezonu için Amerika’nın Yol Yarışı Serisi Pirelli tarafından sunulan Trans Am yarışları, CBS Sports Network’te prime time’da yeni bir televizyon paketi kullanılarak yayınlandı. Trans Am, canlı yayınları iyileştirmek ve araç içi kamera sistemlerine yüksek kaliteli ve esnek video aktarımıyla daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmak için LiveU kompakt LU300S HEVC/5G saha üniteleri kullandı.

LiveU Amerika Satış Başkan Yardımcısı Mike Savello şunları söyledi: “Birçok araba 150mph’nin üzerinde ilerlerken, güvenilir ve esnek görüntü aktarmak zordu. LiveU’nun LiveU Reliable Transport (LRT) protokolüne sahip patentli birleşik bağlantılı (bonded) hücresel teknolojisi, kurulumun başarısında kilit bir rol oynadı. LRT, en yeni 5G bağlantısıyla bir araya geldiğinde, güvenilir ve esnek görüntü iletimi sağlayarak pistin her yerinden hiç bozulmaya uğramamış görüntüler sundu.

Trans Am Race Company Başkanı ve CEO’su John Clagett, “Araçlardaki kameralar yayınımızın ayrılmaz bir parçası ve bu nedenle, bir yarışta bu hikâyeyi anlatmak için 10 yerleşik kamera kullanıyoruz” dedi.

Trans Am Racing Company’nin sahibi Tony Parilla, “LiveU kalitemizi değiştirdi. Hayranlarımız yarışları sürücümüzün gözünden izleyebiliyor” dedi.

Trans Am, 60 dakikalık yayınların bir parçası olarak bu yıl ülke genelinde yirmiden fazla yarışta kamera içi canlı yayın için LiveU teknolojisini kullandı. İlk yayına ek olarak, her bölüm CBS Sports Network’te yeniden yayınlanıyor ve CBSSports.com’da, Hulu ve YouTube TV gibi CBSSports Network içeriğini yayın akış hizmeti aboneliklerinde bulunuyor. Canlı yayın kapsamının geliştirilmesi, izleyici sayısında ve sponsor gelirlerindeki önemli artışa katkıda bulundu.

LiveU LU300S, hareket halindeyken yayın işlemleri ve canlı yayın için en güçlü, küçük boyutlu, taşınabilir 5G video iletim çözümü. 5G ve diğer hücresel/IP ağları üzerinden çok düşük bir maliyetle güvenilir 4K 10-bit HDR yayın kalitesinde görüntü sağlar.

900 gramdan biraz daha ağır olan LU300S, kompakt, hafif, kolay taşınabilir bir ünitede esnek bağlantı birleştirme sunar. 30 Mbps’a kadar hızları destekleyen ünite, altı adede kadar IP bağlantısını birleştirir: LiveU’nun patentli HEVC bağlantı birleştirme teknolojisine dayalı 4 hücresel, WiFi ve LAN bağlantı.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.